Arbetsledare i Kalmar

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Kalmar

Nu söker vi en driven arbetsledare som vill vara med och bidra till en framgångsrik anläggningsverksamhet i Kalmar!

Som arbetsledare bistår du platschefen och du har en central roll i projekten då du ansvarar för arbetsledning, planering, utförande och kvalitet. Du arbetar i nära samarbete med arbetslag, platschef, leverantör och kund.

För att passa och trivas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av liknande tjänst inom anläggningsbranschen alternativt eftergymnasial utbildning inom bygg- och anläggning. Du har fallenhet för ledarskap, är lösningsorienterad och strukturerad.

Vi erbjuder en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering i Kalmar.

Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-17

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen