Formsnickare i Göteborg med omnejd

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Formsnickare

Sökes till Göteborg med omnejd

Peab Anläggning i Göteborg söker formsnickare

Vi på Peab Anläggning Väst i gruppen industri och underhåll söker nu ytterligare en samarbetsvillig och lösningsfokuserad träarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten
Som formsnickare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och strävar efter att tillvarata allas kompetens för att lyckas i våra projekt. Det dagliga arbetet innebär både att du jobbar i Göteborg med omnejd men det kan även förekomma arbete längre bort. Du kommer att ledas av arbetsledare i ditt dagliga arbete då platschefen oftast har flera projekt igång samtidigt. Platschefen blir din närmaste chef som du rapporterar till och din arbetstid är förlagd till dagtid.

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande moment för den här tjänsten är formning med lösformsvirke i samband med mindre och större betongreparationer. Detta innefattar kajarbeten och reparation av broar och du förväntas kunna läsa och följa ritningar. Till viss del kommer du också arbeta med gjutning av betongkonstruktioner ihop med dina betongarbetarkollegor.

Vi söker dig som har

- yrkesbevis inom träarbete

- minst fem års erfarenhet av arbete som träarbetare och formsnickeri

- vana av ritningsläsning sedan tidigare

- goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- B-körkort

- tillgång till bil

Rollen som formsnickare kräver att du är flexibel och samarbetsvillig i ditt arbete. Du är en självgående person som ser till att föra arbetet framåt. Vidare är du en noggrann person som är beredd att rycka in där det behövs även om det kan innebära att du kliver utanför dina vanliga arbetsuppgifter. Du är kompetent och skicklig i din yrkesroll.

I övrigt är det meriterande om du har relevanta utbildningar så som heta arbeten, fallskyddsutbildning och arbete på väg

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag.

Om Peab

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-20

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg med omnejd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen