Sommarvikarie v26-29 med BE-körkort eller C-kort+YKB Lycksele Pågen Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Sommarvikarie v26-29 med BE-körkort eller C-kort+YKB Lycksele Pågen

 

Arbetsbeskrivning
Som vikarierande Säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att vara placerad i Lycksele och ha kontakt med Regionchefen.
 
Du levererar dagligen bröd till butikerna i Lycksele med omnejd med en lätt lastbil som kräver BE-körkort eller C-körkort + YKB.

Tjänsten är ett sommarvikariat över sommaren v.26.29 och minst 2v inskolning.


Vem är du?
Tjänsten förutsätter att du har BE-körkort eller C-körkort + YKB. Vi ser gärna att du har erfarenhet av distributionsarbete/försäljning.

Som person är du social och skapar lätt kontak och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser.
Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Lycksele
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen