Hjälpmedelskonsulent - Sundbyberg - vikariat

Om tjänsten

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Hjälpmedelsservice i Sundbyberg servar kunder inom Stockholms läns landsting norra länsdelen samt kommuner och privata aktörer inom hela Stockholms län. Hjälpmedelsservice består av logistik/lager, distribution, teknik och rådgivning. Vi är ca 100 medarbetare i Sundbyberg och ca 70st i Järfälla.

Vi söker nu en hjälpmedelskonsulent till Rådgivning i Sundbyberg.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och stimulerande, vi arbetar efter våra värderingar Laganda, Serviceanda och Utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

Arbetet innebär att vara konsult till förskrivare vid utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. I arbetet ingår dessutom sortimentsarbete, rådgivning, utbildning och information.

Du kommer att arbeta i en affärsmässig miljö.

Kvalifikationer/Krav:

  • Du ska vara utbildad leg. arbetsterapeut alt leg. sjukgymnast/fysioterapeut
  • Erfarenhet från flera vårdområden är meriterande
  • Pedagogisk kompetens
  • Du ska inneha B körkort

Anställningsform och arbetstider: Tjänsten är ett vikariat på heltid, 40h/v, 100 %, vardagar 08:00-16:40 i minst 1 år.

Har du frågor kontakta:
Malin Malmjärn, enhetschef Rådgivning   Karin Iverhed, arbetsledare Rådgivning   Lena Saurell, facklig representant              

Din ansökan vill vi ha senast den 30 juni 2021, vi kommer att arbeta löpande med intervjuer därmed kan rekryteringsprocessen komma till avslut tidigare än utsatt datum.

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4323&rmlang=SE

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen