Inaktiv platsannons

Arbetsledare Södra Hälsingland i Bollnäs

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Bollnäs. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om tjänsten 

Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten. Din främsta uppgift blir att planera, genomföra och följa upp de arbeten vi utför. Du blir en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering.

Tjänsten är på heltid och du utgår från Svevias etablering i Bollnäs. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap enligt fastställt schema med ansvar för att kalla ut halkbekämpnings- och plogenheter.

Vem är du?

Vi söker dig som har intresse för och erfarenhet av drift- och underhåll av vägar och gator alternativt anläggningsarbeten. Du är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll, har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet. Du har också en förmåga att skapa goda relationer och samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. Vi vill också att du är intresserad och bekväm med att arbeta med digitala arbetssätt och processer eftersom merparten av arbetet sköts via våra digitala system. God datorvana och B-körkort är krav för denna tjänst.

En del av något större 

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia? 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både är och vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss? 


Ansökan och information 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Magnus Jonsson på telefon 070-272 61 80. Våra fackliga företrädare för Ledarna, SACO, Unionen och Seko når du via vår växel, på telefon 08-404 10 00. 

Välkommen med din ansökan senast den 14 juni 2021.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollnäs
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollnäs | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis