Vägarbetare till Järna

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vårt härliga team i Järna.  Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Vill du dela väg med oss?

Om uppdraget som vägarbetare
Är du intresserad att sköta och underhålla vägar så är detta tjänsten för dig. Vi i driftområde Järna sköter om 31mil väg åt en av Svevias största kunder. Arbetet består huvudsakligen i drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter så som lättare asfaltsåtgärder, skyltarbeten, slåtter och slyröjning sommartid. Vintertid arbetar vi främst med snö- samt halkbekämpning. Utöver det så utför vi ständigt väginspektion för att upptäcka brister och planera samt genomföra åtgärder – allt för att skapa trygga och säkra vägar för våra medborgare. Det gör att du som vägarbetare i Svevia har sommar- och vinterberedskap i din tjänst. Arbetet är på heltid med placering i Järna. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem söker vi?
I vårt arbete att utveckla både vår arbetsgrupp och verksamhet så är du viktig för oss, därför värdesätter vi dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har förmågan att driva och planera ditt arbete självständigt, är engagerad och har viljan att lära och utvecklas inom Svevia och vägbranschen. Du värdesätter och bidrar till en god stämning och värnar om en bra arbetsmiljö samt hög säkerhet. Vi tror att du har en relevant gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet inom entreprenadbranschen med inriktning mot drift och underhåll alternativt anläggningsarbeten. Körkort C är ett krav och YKB mycket meriterande.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Platschef Anders Pettersson på tel 010-458 16 26. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 16 juni.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen