Inaktiv platsannons

Teknikmagasinet söker säljare till Falun

Om tjänsten

Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Falun! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 8,2 timmar/vecka i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är ett vikariat till 2 juli med följd att ett nytt sommarvikariat med arbete 1,5 timmar/vecka i snitt till 22 augusti. Tillträde sker så snart som möjligt. 

 

Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare?

Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Jobbet som säljare innebär att sälja våra produkter utifrån varje kunds specifika behov, att bidra till att butiken hålls i gott skick, samt andra förekommande butikssysslor, samt reparera mobiltelefoner.

 

För att lyckas som säljare på Teknikmagasinet tror vi att du:

 

  • Är målfokuserad och har ett tävlingsinriktat förhållningssätt till försäljning och resultat.
  • Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt.
  • Är en lagspelare och bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
  • Har grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik.
  • Är noggrann och fokuserad i ditt arbete

     

Det finns inga krav att ha tidigare erfarenhet av mobilreparation, alla medarbetare på Teknikmagasinet utbildas inom det.

Tidigare erfarenhet av försäljning eller mobilreparationer är mycket meriterande. Du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2021-06-09. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden dröj därför inte med din ansökan! Vi tar dock ej emot ansökningar via e-post.

Publicerad den

30-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis