Inaktiv platsannons

Butikschef till Nova Lund, Malmö

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Nu söker vi en erfaren ledare med stort lösningsfokus för ett spännande vikariat till vår härliga The Body Shop butik i Nova Lund! För att lyckas och trivas som butikschef på The Body Shop behöver du vara flexibel och ha ett stort affärsdriv, starka ledaregenskaper samt en god förmåga att skapa relationer. Du har en tydlig passion för försäljning både genom den personliga kundkontakten och genom butiksexponering. Du kommunicerar tydligt med dina medarbetare och har förmågan att uppmärksamma och tillvarata deras styrkor och potential. Du är en butikschef som själv vill vara med och göra skillnad genom att vara aktiv på golvet och utöva ett närvarande ledarskap. Är det dig vi letar efter?


ROLLEN SOM BUTIKSCHEF

Som butikschef hos The Body Shop är dina främsta uppgifter att utveckla dina medarbetare och driva försäljningen i butik. Våra värderingar utgör hjärtat av verksamheten och som butikschef jobbar du aktivt med att införliva dessa i ditt dagliga arbete. Med en service i världsklass och genom att inspirera både medarbetare och kunder är du som butikschef drivande i att få butiken att blomstra. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar och framförallt en möjlighet att vara med och göra skillnad – inte bara för dina medarbetare och kunder utan också för vår planet! 

 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef hos oss har du det övergripande ansvaret över butiken. Detta innefattar bland annat:  

  • Ansvar över budget och personalkostnader 
  • Schemaläggning och optimering av bemanningsplanering 
  • Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner 
  • Rekrytering av nya stjärnor till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare 
  • Arbete med olika typer av externa samarbeten 
  • Visual Merchandising och lagervård 
  • Genomdriva event och kampanjer enligt givna riktlinjer 

 

VI SÖKER DIG SOM

  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar 
  • Är en driven säljare med naturlig fallenhet för affärsmannaskap och ledarskap 
  • Har glimten i ögat, massor av positiv energi och din största tillgång är din personlighet 
  • Har en god förmåga att nätverka och skapa relationer 
  • Har gedigen erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln i en ledande roll, med fördel som butikschef 
  • Har en stark förståelse för siffror och nyckeltal samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska 
  • Gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa med ditt team 
  • Är lösningsfokuserad, effektiv och klarar att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter samtidigt som man klarar att behålla fokus och struktur i arbetet 
  • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är starkt meriterande

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Vikariat t.o.m. 31 augusti 2022

OMFATTNING: Heltid 40 h/v

TILLTRÄDE: 26 juli 2021

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 9 juni 2021

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

 

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand 

 

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto. 

____________________________________________________________________________________________ 

Om The Body Shop 

The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp™ som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder. 


The Body Shop ingår tillsammans med Natura, Aesop och Avon i Natura &Co – en värderingsdriven, global kosmetikagrupp med det gemensamma målet att skapa en positiv ekonomisk, social och miljömässig påverkan. 


2020 utnämndes The Body Shop för andra året i rad till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet. 


Forever Against Animal Testing 

The Body Shop och Cruelty Free Internationals djurrättskampanj Forever Against Animal Testingblev världens största namnsinsamling med över 8,3 miljoner underskrifter för ett globalt förbud mot kosmetikatester på djur.  


Namninsamlingen lämnades in till FN-organet Global Compact i oktober 2018 för att bidra till hållbarhetsmål 12 (SDG 12) – Hållbar Konsumtion och Produktion. Målet är att inom en snar framtid säkerställa ett globalt förbud som omfattar de länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Detaljhandel | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb