Inaktiv platsannons

Systemförvaltare av HR-system i Borlänge

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Systemförvaltare av HR-system. Vi vill ha din ansökan senast den 1 juni.

Som systemförvaltare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

-"Det som är speciellt med den här tjänsten är att det är mer fokus på HR-systemet och att förstå HR-processen än på IT-delen. Just att förstå HR-processen tycker jag är extra roligt och en viktig del för att komma fram till en bra helhetslösning" berättar en medarbetare 

Om jobbet

Du kommer tillsammans med dina kollegor att utveckla och förvalta vårt HR system Heroma så att det är effektivt och kvalitetssäkrat t.ex. inom området/modulerna lön, förmåner och ersättningar etc. Du kommer fortlöpande, och i samverkan med systemets användare, följa verksamhetens behov av och krav på nya eller förändrade rutiner och arbetssätt. Det här innebär att du kommer att ha kontakter både internt och externt. Tillsammans med systemutvecklare, systemägare och driftsansvariga bedömer du när systemet kan förändras eller teknik förnyas.

"Det roligaste med jobbet är mina kollegor. Inget går upp mot att jobba tillsammans i vårt lilla team med att lösa problem, brainstorma utvecklingar, utforska Heromas möjligheter och lägga upp strategier. Samtidigt som vi självständigt lägger upp arbetet inom ansvarsområdet." berättar en annan medarbetare

Kvalifikationer

Vem är du?

Du har en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar lösningar ur ett helhetsperspektiv och att du också proaktivt föreslår lösningar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra ditt synsätt. Du är självgående samtidigt som du på ett prestigelöst sätt ber dina kollegor om hjälp vid behov och du gärna samarbetar med andra. Du är kommunikativ vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd för verksamhetensbehov och anpassar din kommunikation beroende på vem du kommunicerar med. 

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller YH/KY utbildning inom exempelvis lön/system alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig, i första hand införskaffad genom erfarenhet inom systemförvaltning av HR-system.
  • har erfarenhet av systemförvaltning av HR-system

Det ses som ett plus i kanten och är meriterande om du har erfarenhet som systemförvaltare av Heroma

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Testerna skickas ut i samband med att ansökningstiden går ut och vi ber dig därför ha koll på din mail.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På HR arbetar du tillsammans med verksamheten för att skapa en modern och attraktiv arbetsplats. Fokus för oss är att hitta talanger, i rätt tid, på rätt plats och med rätt profil. Vi bidrar med stöd och styrning inom hela HR-området till både organisation och chefer. Tillsammans med verksamheten arbetar vi för att skapa en stimulerande arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang - och vi hoppas du vill vara en del av den.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-06-01

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis