Inaktiv platsannons

Säljare Sports Running & Training i Stockholm

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är utåtriktad

- Du är nyfiken

- Du är motiverad och engagerad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sports/running/training, Youth & Leisure, Outdoor & Hunting och Skid/cykel. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Som säljare på Sports/Running/Training ska du ha kunskap om många olika kategorier. Bland annat golf, träningskläder, löparskor, träningsmaskiner såsom löpband och motionscyklar, hälsokost och kosttillskott, fotboll, ishockey, innebandy och mycket mer.

Här vill vi att du från grunden har ett stort intresse för de största sporterna, resten kan vi lära dig på plats. Bred erfarenhet inom framförallt ishockey är meriterande. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

Vi söker en eller två semestervikarier för sommarperioden med mycket goda möjligheter till extrajobb efter perioden.

 

Dessa tjänster kommer att tillsättas snabbt och urval kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in ditt cv och ditt personliga brev.

Län:
  • Stockholm
Anställningstyp:

Visstidsanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Skift

Sista ansökningsdag:

2021-06-06

Tillträde:

2021-06-14

Arbetsplats/placeringsort:

Arninge / Täby

Adress:

Saluvägen 5 18766 Täby

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis