Inaktiv platsannons

Anläggningschef till Mora Parken hotell och camping

Om tjänsten

Mora Parken söker en ambitiös anläggningschef 
 
Du har som huvuduppgift att genom tydligt ledarskap ansvara för den dagliga verksamheten samt driva utvecklingsarbetet för att uppnå uppsatta mål och resultat. Utvecklingsarbetet av försäljning, event och konferensverksamheten drivs av dig och kräver flexibilitet och god samarbets- och kommunikationsförmåga med resterande kollegor och stödfunktioner i verksamheten. Som anläggningschef på Moraparken är du också en brobyggare i Mora där vi är en viktig aktör både inom näringsliv, idrottsliv och kommun.
Du är inte rädd för att vara operativ i olika delar av anläggningens drift vid behov. Du har personalansvar för en varierande mängd anställda beroende på säsong.
Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete i ett expansivt företag. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling inom koncernen.
 
Vem är du?
Du har erfarenhet från att leda och utveckla verksamheter med affärs- och resultatfokus. Du har lätt att sätta dig in i nya verksamheter. Du är modig, inspirerande och pålitlig. Som person är du prestigelös och jobbar i verksamheten med en bra laganda.
Du använder din kreativitet och är drivande och engagerad eftersom det hos oss ställs höga krav på nytänkande, i kombination med strategisk förmåga. Sifferintresse och kunskaper inom ekonomi är önskvärda. Erfarenhet från besöksnäringen i dalarna är meriterande.
Tjänsten är placerad i Mora och innebär arbete under icke kontorstid och med hög närvaro under anläggningens högsäsong.
 
Stämmer detta in på dig och du tycker att det låter intressant så är du välkommen med din ansökan.
Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Lön efter överenskommelse.
 
Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Turism | Sommarjobb