Inaktiv platsannons

Social Media Manager i Helsingborg

Om tjänsten

Till Home Furnishing Nordic söker vi nu en social media manager för en heltidstjänst till vårt huvudkontor i Helsingborg. Vi ger dig möjligheten att få vara med i ett bolag som befinner sig i stark tillväxt där du ges möjlighet att driva och utveckla företagets strategi för social media med syfte att öka varumärkeskännedom och driva försäljning. Vi söker dig som har erfarenhet av social media eller digital marknadsföring.

Arbetsbeskrivning

Rollen som social media manager innebär att du primärt ansvarar för vår betalda sociala medie-annonsering genom Facebook Ads. Annonseringen är performance-driven och optimeras mot uppsatta KPI:er. Därtill kommer du utvärdera och utveckla vår SoMe-strategi vilket inkluderar aktivering av nya kanaler. Du jobbar brett med alla våra varumärken över den nordiska marknaden.

Det primära målet för sociala medier är en kombination av att öka varumärkeskännedom, anskaffa nya kunder och återaktivera tidigare kunder.

Du kommer bli en nyckelperson i vårt online marketing team och som social media manager rapporterar du direkt till Home Furnishing Nordics online marketing manager.

Ansvarsområden

  • Hantera och optimera våra betalda sociala medier.
  • Mäta, följa upp och utvärdera samtliga aktiviteter på sociala kanaler.
  • Kravställa grafik och material mot våra grafiker.
  • Koordinering med våra översättare.
  • Utveckla vår övergripande strategi för sociala medier.
  • Starta upp och utvärdera nya SoMe-kanaler.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1-3 års erfarenhet från sociala medier eller digital marknadsföring, gärna med e-handelsfokus. Vi ser det som meriterande om du även jobbat med andra digitala kanaler som SEO, SEM och Influencer marketing.

För att lyckas med din leverans tycker du om att arbeta målmedvetet och fokuserar på att få arbetet gjort.

Erfarenhet/personlighet

  • Mycket goda kunskaper kring SoMe-kanaler (syfte, kpi:er, trender samt innehåll)
  • Fallenhet för att skapa captions i SoMe
  • Grundläggande kunskaper i Adobe Photoshop.
  • Goda kunskaper i Google Analytics och Google Spreadsheet/Microsoft Excel.
  • Mycket goda kommunikativa förmågor med rätt lingo.
  • Kunna jobba självständigt och målmedvetet.

Om dig

Bolaget har under de senaste åren genomgått en kraftig expansion och det är viktigt att du som person trivs i en föränderlig miljö där tempot är högt, vilket ställer krav på engagemang, flexibilitet och problemlösning. För tjänsten kommer personlig lämplighet att ha stor betydelse därför är viktigt att du har förmåga att arbeta och driva ditt arbete självständigt, du är driven och vill vara med och påverka. Vi tror samtidigt att du är en lösningsorienterad person. Du är ordningsam, har hög integritet, positiv och du trivs på en arbetsplats som utvecklas snabbt och där det händer mycket. Vi söker dig som har en resultatinriktad ådra men samtidigt är effektiv, flexibel och inte är rädd för att testa nya lösningar.

Vi erbjuder

Ett självständigt, spännande och utvecklande arbete hos Nordens snabbast växande och största e-handelsaktör inom möbler och heminredning. Vi erbjuder dig en ny roll där du har stora möjligheter att avancera inom koncernen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Behovet är omgående och tillsättning görs enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen i Helsingborg.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb