Inaktiv platsannons

AFC Specialist i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Rollen som AFC specialist innebär att du arbetar både självständigt och inom ett team som tillsammans strävar efter att förhindra att banken utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet. Detta innefattar att du som analytiker jobbar med att proaktivt arbeta med utredningar, analyser och kontroller . Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga analytiker, kollegor på olika avdelningar samt med externa parter.

I rollen ingår även att arbeta med bedrägerier och reklamationer samt säkerställa att reserveringar och avskrivningar verkställs utifrån beslut i reklamations- och bedrägeriärenden. Det innefattar även att jobba med rutin och process-förbättringar i olika projekt samt rapportering till olika enheter.

Teamet

Du kommer att tillhöra avdelningen Operations på OK-Q8 Bank AB där du kommer att arbeta i ett team som idag består av tre personer inkluderat teamledaren. Teamet arbetar tätt ihop och genomsyras av en positiv anda.

Kvalifikationer

Vi söker

För att lyckas i rollen krävs att du är lösningsorienterad, har ett stort eget driv och en vilja att utvecklas inom området. Vidare ser vi att du är noggrann, flexibel samt har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du förväntas ha en analytisk skicklighet och kan förklara och visualisera komplexa samband på ett lättförståeligt sätt. Du har en god förmåga att samarbeta och samverka med andra men är även van vid att arbeta självständigt.

Vi letar efter dig som har en relevant utbildning gärna inom ekonomi eller juridik och som efter din examen hunnit arbeta några år inom bank och finansbranschen eller inom närliggade branscher. Har du tidigare arbetat med AML är det starkt meriterande.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi önskar dig en trevlig sommar!

Som ett led i vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Lån via OKQ8 Bank till rabatterade priser

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb