Inaktiv platsannons

Platschef i Kristianstad

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Kristianstad, Karlskrona

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice i nordöstra Skåne och Bleking? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål med en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna gå in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu söker ytterligare en platschef till vårt kontor i Kristianstad. Det är ett gott gäng som präglas av stark laganda där var och en tar ansvar och jobbar för att bidra till en bra arbetsmiljö och goda resultat. Vi utför oftast arbeten med kvarboende samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Om tjänsten
Som platschef på Peab Byggservice har du ansvar över flera områden: produktion, ekonomi och personal. Du kommer att vara placerad i Kristianstad alternativt Karlskrona där vi idag arbetar med både små och stora projekt, mot både privatpersoner och företag.

Övergripande arbetsuppgifter i denna roll innebär att du:

  • Leder och fördelar arbetet och ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
  • Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre projekt och gör enklare inköp.
  • Är ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.

Du bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och tillser alltid att detta görs i en säker arbetsmiljö.

Vem är du?
I rollen som platschef är det ett krav att du har god ekonomisk kunskap och förståelse. Vidare bör du ha gott tekniskt yrkeskunnande och erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen, främst gällande om- och tillbyggnadsprojekt. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer.

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når uppsatta mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i denna roll. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Annonseringen kommer pågå under vår semesterperiod varför du inte ska vänta dig en återkoppling förrän i mitten på augusti.

Rekryterande Chef: Björn Barbic Karlskrona (bjorn.barbic@peab.se) Jim Karlsson Kristianstad (Jim.Karlsson@peab.se)
HR: Linnéa Lundin (linnea.lundin@peab.se)

OBS vi tar inte emot ansökningar via mail

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-29

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kristianstad | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)