Inaktiv platsannons

Café/kioskbiträde i Solna

Till vår verksamhet på Solna Gymnasium söker vi ett café/kioskbiträde. Cafeterian är hjärtat på skolan där eleverna har sina raster eller sitter och arbetar. Vi säljer kalla & varma mackor, kaffe, smoothies, bakelser, läsk,... Vi s...

Om tjänsten

Till vår verksamhet på Solna Gymnasium söker vi ett café/kioskbiträde.

Cafeterian är hjärtat på skolan där eleverna har sina raster eller sitter och arbetar. Vi säljer kalla & varma mackor, kaffe, smoothies, bakelser, läsk, mm

Vi söker dig som är självständig och har erfarenhet att jobba på café tidigare, är lyhörd för kunden och har bra kommunikationsförmåga.

Du jobbar strukturerad och gillar att jobba i en stressfylld miljö då stundvis är mycket att göra när alla elever ska handla samtidigt under rasterna.

Allra viktigast är dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och älskar att skapa fantastiska upplevelser för våra elever varje dag!

Du är pigg, glad och positiv som kan bira till en kultur ” Vi bryr oss om varandra och kunden”.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:

  • Planera arbetet i caféet
  • Ansvara för inköp tillsammans med gruppledare
  • Har god kontroll över kostnader
  • Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten
  • Ansvara för egenkontrollen och städrutinerna i sitt eget område
  • Följa företagets policys och rutiner

Kvalifikationer:

  • Du har relevant erfarenhet och kunskap att arbeta i café samt kassavana
  • Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera med eleverna och samarbeta med övriga arbetskollegor i gruppen.
  • Goda kunskaper inom livsmedelshygien och specialkosten
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • God datorvana är meriterande

Arbetstid: Tjänsten är måndag till fredag, dagtid.

Omfattning: Tillsvidaretjänst, deltid 75%

Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2021-07-30. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

Vid frågor kontakta:

Theodora Savvaki 076 502 3055 eller maila till theodora.savvaki@sodexo.com

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4336&rmlang=SE

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb