Inaktiv platsannons

Byggnadskonstruktör inom Industriprojekt till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos byggnadskonstruktörer söker nu dig med intresse av att arbeta med projekt inom tung industri. Vi söker både dig som är nyexaminerad inom byggnadskonstruktion och dig med yrkeserfarenhet! 

Varför jobba hos oss?
Hos oss kommer du ingå i en grupp med konstruktörer, specialister och uppdragsledare som tillsammans ser till att ta fram den bästa lösningen för våra kunder. Projekten vi jobbar med är framförallt inom Papper och Massa, Gruv- och Stålindustri samt inom Energisektorn. Om du lockas av att vara med och ta fram tunga betong- och stålkonstruktioner för den svenska basindustrin har du kommit rätt!

Svensk industri gör nu stora investeringar för att ställa om produktionen för att möta de ökade kraven på hållbarhet. Som en del av Swecos byggkonstruktörer inom industri kommer du få vara med och bidra till den omställningen.

Som nyexaminerad kommer du framförallt jobba med projektering av byggkonstruktioner. Men tanken är att du i framtiden ska vidareutvecklas i denna roll och gå vidare mot uppdragsledning eller teknisk specialist. Som hjälp till detta har Sweco tagit fram en rad internutbildningar inom byggkonstruktion och du kommer tillsammans med din chef ta fram en utvecklingsplan för dina kommande år på Sweco.

Som erfaren konstruktör kommer du bidra med dina kunskaper i våra uppdrag som handläggare eller deluppdragsledare och på sikt växa in i rollen som uppdragsledare för egna uppdrag. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer och yngre kollegor.

Din framtida roll
Som byggnadskonstruktör kommer du exempelvis att:

  • Projektera byggnader i olika industriprojekt
  • Utföra konstruktionsberäkningar och dimensionering av stål- och betongkonstruktioner
  • Medverka i både små och stora industriprojekt
  • Samordna med andra uppdragsdiscipliner

Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

Vem är du?
Vi vill att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom byggnadskonstruktion.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Det viktigaste är inte bara vad du har gjort utan vem du är och vad du kan. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är engagerad och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga sökande till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi återkopplar till samtliga efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej