Nyutexaminerad byggkonstruktör sökes till Sundsvall

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta projekt och med kunniga kollegor?

Just nu söker vi dig som är nyutexaminerad byggkonstruktör till vårt kontor i Sundsvall.

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer? Vi vill förstärka oss med fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av ett framgångsrikt kontor, tillsammans med ett härligt gäng kollegor med mycket driv och energi.

Swecos byggkonstruktörer arbetar med projektering i såväl stora som små uppdrag. Hos oss finns en samlad kompetens inom hus- och industrikonstruktion.

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att delta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljömed stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vilka är vi?

På kontoret i Sundsvall jobbar idag 30 st byggnadskonstruktörer fördelat på 3 grupper. Vårt kontor präglas av en stark lagkänsla där alla hjälps åt i projekten och har roligt tillsammans.

Vi har stor erfarenhet och spetskompetens inom betong- och stålkonstruktioner. Vi arbetar med alla skeden i projekten, allt från tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga elementritningar.

På vår lokala marknad har vi under de senaste åren projekterat bland annat Sundsvalls Simhall, Baldershov nya Rackertcenter, Clarions nya hotell och Sundsvalls nya resecentrum.
På den nationella marknaden har vi varit med och projekterat flera av de mest intressanta byggnaderna på marknaden. Exempelvis Norra Tornen, SCA Obbola och Quality Hotel Friends.

Vem är du?

Du är nyutexaminerad byggkonstruktör med en akademisk utbildning från högskola eller universitetet. Självklart är vi även intresserade av dig med mer erfarenhet. Vi söker efter en utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Du  uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och beställares verksamhet.

Uppdragen är mycket varierande avseende storlek och kundkategorier. Vi erbjuder ett fritt arbete med stort personligt ansvar där du är engagerad initiativtagare med vilja och förmåga att skapa mervärde och hitta lösningar för våra kunder.

Ledarskapet

”Som ledare är jag prestigelös och öppen. För mig är lagspel viktigt. Jag gillar ett klimat där man tillsammans löser uppgifterna. Tillsammans tror jag att vi kan leverera de bästa produkterna på ett hållbart sätt. Jag stöttar gärna egna initiativ som bidrar till din personliga utveckling eller till företagets utveckling.” – Emil Rosenlind Gruppchef

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen