Inaktiv platsannons

Järnvägsprojektör inom El till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds det möjligheter till samarbete med kollegor i hela Europa. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Din framtida roll
Som järnvägsprojektör på Sweco med inriktning på El:

  • får du möjligheten att arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning och besiktning.
  • kommer du att arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder.

Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

Ledarskapet
”Jag som blir din chef heter Alexander Eriksson. Som chef på Sweco är det en självklar del av min vardag att jag är involverad i uppdrag. Jag tror på den egna drivkraften och söker dig som vill utvecklas och utmana dig själv. På Sweco värdesätter vi nyfikenhet och driv att vilja lära sig och ta sig an nya utmaningar. Ledarskapet är coachande och förutsätter en hög självständighet från dig att själv delta i din utveckling hos oss. Du och jag tar tillsammans fram din målbild och jag bistår även med mitt nätverk inom Sweco och hos våra kunder.” Gruppchef Alexander Eriksson

Vem är du?
Som person vill vi att du är prestigelös och har förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter. Du gillar att vara en i teamet, har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform. Du är engagerad och driven och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätta upp och hålla deadlines. För att trivas på Sweco, och i gruppen, tror vi att du är en nyfiken och lyhörd person som både vill dela med dig av dina erfarenheter samt lära dig av dina kollegor. Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet, tidigare erfarenhet inom järnvägsbranschen är särskilt meriterande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej