Inaktiv platsannons

Sales Specialist till Atea Technical Services i Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Våra kunders investeringar i nätverk, server och lagring är verksamhetskritiska och kräver därför service och support i världsklass. Just nu söker vi på Atea, med tjänsteplacering i Stockholm/Örebro/Göteborg/Malmö, dig som vill jobba som Sales Specialist inom Technical Services med fokus på att sälja och förvalta och utveckla befintliga kundavtal. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.


Din roll i laget

I rollen som Sales Specialist Technical Services på Atea kommer dina arbetsuppgifter bestå i att sälja, förvalta och utveckla befintliga kunder med hänsyn till vårt tjänsteerbjudande inom Technical Services. Du kommer också agera anbudsansvarig för våra tjänster och med en hög grad av affärsmannaskap ansvara för kostnadskalkylering i syfte att skapa ett vinnande anbud. I ditt arbete ingår att regelbundet träffa dina kunder och eftersom vi är en nationell enhet innebär arbetet även en del resor. De miljöer vi supporterar är ofta stora och komplexa och du kommer ha ett nära samarbete med övriga delar av Ateas organisation, inte minst inom nätverk, server och lagring samt våra partners, framförallt Cisco och Hewlett Packard Enterprise. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.


Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Sales Specialist är:

  • Sälja Technical Services olika tjänster
  • Förvalta och utveckla befintliga avtal
  • Aktivt arbeta med upphandlingar
  • Vara specialist på vårt erbjudande inom Technical Services och hålla dig uppdaterad på våra partners tjänster inom service och support

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.


Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
 

Du trivs i rollen som ”Trusted Advisor” och har därför en stor drivkraft att hela tiden lära dig nya saker för att kunna ha ett proaktivt förhållningssätt. Du söker lösningar i uppkomna situationer där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Excel och andra verktyg, t ex Power BI, är verktyg som du har stor vana av att använda. Du är driven och självständig i ditt arbete, noggrann samt beredd att gräva djupt för att möta kundens behov och krav. Professionalism kännetecknar dig i allt du gör. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.


För att lyckas i tjänsten som Sales Specialist bör du ha följande erfarenhet och kompetens:

  • Minst gymnasiekompetens
  • Arbetat/arbetar med försäljning
  • Förhandlingsvana
  • Goda kunskaper i Excel och gärna andra program i Microsofts portfölj
  • Språkkunskaper: Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift

Meriterande kompetens:

  • Kunskap och erfarenhet av Cisco eller HPE
  • Jobbat med upphandlingar eller annan juridisk erfarenhet
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)