Inaktiv platsannons

Personalkoordinator/arbetsledare till Fast food (vikariat) i Göteborg

Om tjänsten

Personalkoordinator/arbetsledare till Fast food (vikariat)
Verksamhetsområde Fast food, Liseberg AB

Beskrivning
Som koordinator och arbetsledare på Liseberg är du en viktig medspelare. Du arbetar nära den operativa verksamheten, finns som stöd för avdelningens chefer i den dagliga verksamheten och rapporterar till Verksamhetschef för Fast Food. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och som arbetsledare blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Arbetsuppgifter
Som koordinator och arbetsledare på Fast Food har du en betydande roll vid bemanningsplanering och schemaläggning och du arbetar nära och stödjer avdelningens chefer vid snabbt uppkomna personalärenden. Du fungerar som en länk mellan den praktiska och operativa hanteringen av medarbetarna och det administrativa planeringsarbetet.

Du är aktiv i verksamheten och verkar för att stärka Liseberg som företag och som varumärke, exempelvis genom att säkerställa en hög kvalitets-, service- och servicenivå. Du medverkar vid rekryteringar, vid introduktioner och arbetsplatsutbildningar samt är delaktig i arbetet med det systematiska arbetsmiljöarbetet. Som koordinator och arbetsledare är du en förebild i organisationen och arbetar aktivt med att motivera, inspirera och utveckla medarbetare.

Kvalifikationer
Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har utbildningar inom till exempel beteende, ekonomi, turism eller liknande. Du ska ha relevant erfarenhet från liknande arbeten, exempelvis inom personal eller lön, ha goda kunskaper i relevanta stödsystem (med fokus på bemannings- och rekryteringssystem) samt ha minst ett års arbetsledarerfarenhet. Du har i tidigare arbeten visat på engagemang och ansvarstagande, och har glädje och energi att dela med dig av. Du förväntas ta egna initiativ med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, och trivs med att arbeta med såväl planerade arbetsuppgifter som med kortsiktiga utmaningar. Du är väl förtrogen med våra värdeord och styrdokument och kan omvandla innebörden av dessa till en naturlig del av en lisebergares sätt att hantera sitt arbete. Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej