Inaktiv platsannons

HR-administratörer med inriktning säsongsrekrytering, projektanställning i Göteborg

Om tjänsten

HR-administratörer med inriktning säsongsrekrytering, projektanställning
Liseberg AB

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som HR-administratör med inriktning på rekrytering har du till uppgift att säkerställa att våra HR-specialister har administrativt stöd i uppdraget att förse våra gästverksamheter och funktioner med kandidater att anställa till våra olika säsonger.

Lisebergs rekrytering baseras på ett kompetensbaserat förhållningssätt. Dina arbetsuppgifter är bland annat att vara delaktig i rekryteringsarbetet genom att vara ett stöd vid utveckling av intervjuguide och övriga mallar, kunna bearbeta och analysera statistik utifrån ett kompetensbaserat arbetssätt samt kunna planera och genomföra individuella samtal. 

Du är ett stöd vid rekryteringsannonsering och hantering av kravprofils- och urvalsarbete samt test- och screeningverktyg. Du sköter administrationen kring vår onboarding och andra förekommande uppgifter kring våra Lisebergares anställningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR/beteendevetenskap. Du bör även ha arbetat med kompetensbaserat rekryteringsarbete, och känner dig trygg med att hantera olika testverktyg. Du har arbetat med kvalificerad HR-administration tidigare. Vi söker dig som tidigare har arbetat med volymrekryteringar, om du har erfarenhet av bemanningsbranschen är det meriterande.

Det är viktigt att du trivs med ett högt tempo och är intresserad av rekrytering.

Du är analytisk, noggrann och strukturerad, samt har förmågan att kommunicera med såväl interna som externa kontakter. Din servicekänsla är hög och du kan behålla ditt lugn och servicenivå även under stressade situationer. Du är uthållig till din natur och tappar inte motivationen under repetitiva arbetsuppgifter.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej