Inaktiv platsannons

Arbetschef Byggservice i Alingsås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetschef Byggservice

Sökes till Alingsås, Borås

Vi söker en Arbetschef för Byggservice med ett starkt engagemang för personal och affär. Brinner du för utveckla din personal och den marknad du verkar inom kan detta vara rollen för dig! Som Arbetschef vågar du tänka utanför de befintliga ramarna och får samtidigt med dig alla på resan.

Kanske kommer du från byggbranschen eller kanske en annan bransch, oavsett vilket, är detta rollen för dig som verkligen vill göra skillnad!

Arbetsuppgifter

Som Arbetschef på Byggservice kommer du att driva vårt kontor mot framgång genom att identifiera behoven och se möjligheterna som finns, internt men också externt. Du kommer att ansvara för en byggserviceenhet i Borås samt en i Alingsås. Du har det yttersta personalansvaret för en styrka på sammanlagt 71 arbetstagare, varav 9 är tjänstemän och 62 är yrkesarbetare.

Högst på din agenda är att du på ett inspirerande, lyhört och engagerande sätt leder alla i samma riktning. Du ansvarar för att dina medarbetare växer i sina roller genom kontinuerlig kompetensförsörjning samt att personalstyrkan är rätt bemannad utifrån era mål och de behov som enheterna har.

Som arbetschef har du det övergripande ansvaret för budgetfrågor så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp. Du ansvarar även för att verksamheten, utifrån ekonomiska aspekter, fortsätter växa och bli allt mer framgångsrik. Utveckling och kvalitetsarbete gällande arbetsmiljöfrågor är mycket viktiga delar som också innefattas i din roll.

Framtagandet av kund- och marknadsplaner inkluderas i din roll, samt att du har det övergripande ansvaret för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter samt varumärkesuppbyggnad  och att dessa går i linje med de tillväxtmål som är satta.

För att din roll ska bli så lyckad som möjligt ser vi att du, genom att vara ute bland dina medarbetare, blir en dela av deras vardag på ett så framgångsrikt sätt som möjligt.

Utbildning / Erfarenhet

Det är ett krav att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjligheten att framgångsrikt arbeta med människors utvecklig och teamkänsla. Du har en tydlig erfarenhet av ekonomiskt ansvar samt arbetat med bestämda mål och vägar för att nå dit. Du kan komma från en annan bransch och bidra med stort nytänkande, men önskvärt är att du har byggbranschen i din ryggsäck. Vi ser även att du aktivt jobbat med arbetsmiljöarbete. Positivt är om du har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik, ekonomi och/eller ledarskap.

Du leder på ett engagerande, coachande och ödmjukt sätt samt har det inre drivet att utveckla din omgivning. Då du ingår i ledningsgruppen för regionen är det viktigt att du kan göra din röst hörd och vågar vara med och påverka samt vara en beslutskraftig chef. Det är också viktigt att du inspireras av att tänka nytt, samt har förmågan att lyfta blicken samt prioritera och delegera det som måste göras för att komma framåt. Du besitter en god samarbets- och planeringsförmåga. Det är av största vikt att du kan kommunicera på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du får ofta feedback kring din goda ledarskapsförmåga, din höga integritet och affärsmässighet. Det är lätt att lita på dig och få förtroende för dig. När det kommer till ditt affärsmannaskap är det viktigt för dig att alltid ha ett helhetstänk kring ekonomiska aspekter och sätter kunden i fokus. Du ser alltid möjligheter till nya affärer och kommer med förslag på hur ni kommer framåt kring respektive kund.

person:
Thomas Palmqvist –

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Alingsås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)