Inaktiv platsannons

i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du bli en del av Spendrups? Vi grundar vårt arbete på övertygelsen om att Spendrups är och ska fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs, mår bra och känner motivation och engagemang för sina arbetsuppgifter. Det innebär att vi ständigt arbetar med att stärka och utveckla HR-arbetet.

Nu söker vi en HR-generalist som vill vara med och utveckla HR-funktionen och människor med vårt löfte “Välkommen in!” som ledord.

Uppdraget

HR-funktionen fungerar som en strategisk och operativ affärspartner till organisationens chefer. Det innebär att vi tillsammans med organisationens chefer driver utvecklingen inom kompetensutveckling, karriärplanering, ledarförsörjning, organisationsutveckling, arbetsmiljöfrågor, rehabilitering och lönesättning. I ditt uppdrag ingår det även att stärka och utveckla våra HR processer ytterligare. Du kommer att ingå i flera ledningsgrupper, och i din organisation arbetar främst tjänstemän.

I ditt team har du en HR-chef, en HR-generalist samt en HR-specialist inom rekrytering.

Tjänsten är bred och du har stora möjligheter att påverka dess innehåll efter vad som intresserar dig. Berätta gärna för oss i din ansökan om du har något specialintresse inom HR.

Kravprofil och personliga egenskaper

  • akademisk utbildning inom HR eller motsvarande
  • flera års erfarenhet av liknande tjänst och att utveckla och implementera HR-processer
  • goda kunskaper och erfarenheter av arbetsrätt och förhandling

Som person är du driven, utåtriktad och prestigelös. Du kommer att ha stora kontaktytor och behöver naturligt ha ett stort intresse för människor samt förmågan att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. För att lyckas med uppgiften att driva igenom nya arbetssätt och befintliga rutiner behöver du ha en kommunikativ förmåga samt vara uthållig och utmanande. Du är nyfiken och följer utvecklingen inom HR-trender och lagstiftning.

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 4 augusti, på grund av semestertider så kommer ansökningsperioden att vara längre och vi kommer att påbörja urvalet under vecka 32-33. 
Tillträdesdag: 1 september/enligt överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid
Placeringsort: tjänsten har placeringsort på Spendrups huvudkontor i Stockholm, Vårby men flyttar in på Sankt Eriksgatan 119 sommaren 2022.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej