Inaktiv platsannons

Supply Chain Planner i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

I den här rollen har du stora möjligheter att vara med och påverka sättet vi arbetar med vår Supply Chain inom smörjmedel och kemikalier, det som hos oss heter Supply Chain Oils.

Precis som inom traditionell S&OP kommer du att arbeta med demand planning forecasts ner på SKU-nivå för att maximera potentialen inom Supply Chain Oils. Dessutom kommer du bland annat att arbeta med att:

  • Definiera KPI'er och följa upp och analysera dessa regelbundet.
  • Analysera lageromsättning på våra centrallager och optimera lagerstyrning och inköp.
  • Göra kostnads- och intäktsanalyser.
  • Delta i projekt inom optimering, upphandling och implementation av nya processer och verktyg.

Vi tror att du är en driven person som gärna vill vara med och påverka. Därför kommer dina bidrag vara värdefulla inom kort- och långsiktiga utvecklings- och optimeringsinitiativ, från utveckling av planeringsverktyg till taktiska och strategiska beslut.

I den här rollen har du många interna kontaktytor, inte minst inom Supply Chain Oils, men även gentemot sälj- och marknad, IT och Finance. Du kommer även att samarbeta med leverantörer. Om du vill arbeta brett och djupt med komplexa försörjningskedjor, från leverantör till kund och allt däremellan, så är det här rollen för dig.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker dig som har 1-5 års erfarenhet av att arbeta med IBM/IBP/S&OP inom ett företag med en komplex supply chain och betydande omsättning, och du har då arbetat med demand-planning verktyg. Du har modet att ifrågasätta och gå på djupet tills du förstår framgångsfaktorn eller grundproblemet, och i detta är din mycket höga analytiska förmåga en viktig tillgång.

Du har en masterutbildning inom Supply Chain Management, och du talar och skriver engelska obehindrat. Dessutom talar och skriver du danska eller svenska flytande. Placeringsort är Stockholm eller Köpenhamn och det förekommer resor mellan ländernas huvudkontor och till samarbetspartners inom Europa.

Hos oss blir ingen lämnad ensam, men vi tror att du kommer att vilja driva egna förbättringsinitiativ och utvecklingsprojekt, vilket du även har erfarenhet av sedan tidigare. Många kommer att vilja ta del av din kompetens och dina insikter, så du behöver kunna ge god service på ett sätt som är hållbart.

I denna rekrytering arbetar vi med tester som urvalsmetod. Går du vidare i processen kommer du därför få 1-2 tester tillsänt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Slorafoss via __. Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Johanna Scarlett via .

_Varmt välkommen med din ansökan!

_

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Lån via OKQ8 Bank till rabatterade priser

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb