Inaktiv platsannons

Miljösamordnare i Solna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Miljösamordnare

Sökes till Solna

På Peab tar vi ansvar för vår miljöpåverkan i hela värdekedjan, genom hela livscykeln. Ambitionen är att på alla plan arbeta hållbart, för att därigenom minska verksamhetens miljö- och klimatpåverkan.

Vill du vara med och stötta vår organisation i de här viktiga frågorna?

Peab Anläggning Öst söker en lösningsfokuserad och drivande miljösamordnare för att arbeta med våra projekt i Stockholmsregionen. Hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och arbeta med skickliga och engagerade kollegor.

Vad ingår i tjänsten?

Som miljösamordnare får du spännande arbetsdagar, där du bidrar med din kunskap och ditt engagemang inom miljöområdet. Du utgör regionens spetskompetens avseende miljörelaterade lagar, regler, standarder och föreskrifter. Genom stöd till linjechefer och -organisation blir du en viktig länk mellan koncern, stödfunktioner och projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • stötta med kompetens inom masshantering, återvinning, sanering, vattentäkts- och avfallsfrågor
  • utföra klimatkalkyler och miljöutredningar
  • medverka i anbud och genomförandebeskrivningar
  • bistå som specialist och stöd i projekt vid inspektioner från myndigheter, internrevisioner och projektronder
  • informera och utbilda medarbetare avseende nyheter och förändringar inom miljöområdet

Om dig

Vi söker dig som har:

  • relevant högskoleutbildning, eller motsvarande, inom miljöområdet
  • minst fem års erfarenhet från liknande roller
  • god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort.

Du är lösningsfokuserad, drivande och har god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Du är lyhörd och har lätt för att skapa nätverk. Du söker samarbete för att förankra förslag och lösningar i organisationen, men är samtidigt handlingskraftig på egen hand.

Meriterande är erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Placering

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Solna och har Stockholmsregionen som arbetsområde. Körkort B ett krav då resor i tjänsten kommer att ingå.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 2021-08-31. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofia Söderström, HR på telefonnummer 0725-33 30 40 eller e-post sofia.soderstrom@peab.se.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-09-12

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)