Inaktiv platsannons

Platschef i Uddevalla

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Uddevalla

Peab Anläggning i Uddevalla söker Platschef till Fibergruppen

Motiveras du av att ha stort ansvar för såväl ekonomi och personal som arbetsmiljö i ditt arbete? Då kan vi på Peab Anläggning ha en ledig tjänst som skulle passa dig utmärkt. Att arbeta som platschef hos oss passar dig som driver resultat och uppfyller mål. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Att ha en ledande roll på Peab innebär både spännande och stundtals tuffa utmaningar. Som platschef hos oss kommer du att ansvara för dina projekts ekonomiska uppföljning, styrning och arbetsmiljöfrågor. Du kommer att ha formellt personalansvar för fiberteknikerna i projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning, ansvara för daglig planering och produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter. Du kommer också att göra kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa effektivitet och leverans samt hantera juridiska frågor kring projekten.

Gruppens verksamhetsområde är Västra Götaland och Värmland. Du kommer utgå från Uddevalla med möjlighet till utgångspunkt på något av Peabs andra kontor, i tjänsten ingår resor.

I jobbet ingår även att

  • leda det dagliga arbetet
  • göra inköp av material
  • avrop med entreprenörer
  • räkna på anbud
  • se till att uppsatta tidplaner efterföljs
  • ha kontakt med kunder och leverantörer
  • ansvara för slutbesiktning och kundfakturering
  • motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines.

Vi söker dig som

Är duktig på att upprätthålla goda relationer i ditt arbete. Tar aktivt ansvar och vet vad som ska göras genom att ta egna initiativ. Vi tror vidare att du som uppskattar att ständigt ställas inför nya utmaningar i arbetet kommer att trivas extra bra som platschef hos oss. Du agerar kostnadsmedvetet och hushållar med resurser. Du uppfyller mål och förväntningar.

Arbetet kräver vidare att du är en person som kontinuerligt förbättrar ditt arbetssätt. Du får ditt driv och din motivation av att arbeta med spännande anläggningsprojekt och att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare.

Vidare vill vi att du

  • har minst tre års erfarenhet av arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör och mark- och anläggningsentreprenader
  • har god IT-vana
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har B-körkort

I övrigt är det meriterande om du har drivit medelstora projekt inom el eller fiber.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som fibertekniker hos oss. Urvalsprocessen kommer starta efter sista ansökningsdag.  Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor som rör tjänsten kan du kontakta projektchef Tommy Helgesson 0733-37 21 37 (ej tillgänglig under veckorna 30-32).

För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Möller på telefonnummer: 0725-33 48 96 (ej tillgänglig under veckorna 30-33).

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi tillämpar sex månaders provanställning

För alla våra chefstjänster genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-29

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)