Inaktiv platsannons

Vi söker Front Office Supervisor till vårt exklusiva hotell Upper House i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker Front Office Supervisor till vårt exklusiva hotell Upper House

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.

Om rollen

Vår främsta uppgift är att leverera service i världsklass och ansvara för att våra gäster har det bra under sin vistelse, från att de checkar in till dess att de lämnar hotellet.

Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning, administrativt arbete mm. Du kommer att ingå i ett team där det är självklart att vi hjälps åt över gränserna och är behjälplig på andra avdelningar när så behövs.

I rollen som Supervisor ansvarar du för daglig arbetsledning och fungerar som stöd för dina medarbetare. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard, koncept och rutiner efterföljs och vidareutvecklas.

Du ser till att det dagliga arbetet utförs till belåtenhet för gäster såväl som personal och är aktiv med resursplanering och arbetsfördelning. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom Spa, Housekeeping och Restaurang.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för service och som älskar hotell. Du är flexibel och vill arbeta både dag, kväll och varannan helg. Du är utåtriktad, initiativrik, strukturerad och har hög arbetsmoral.

Varje dag agerar du utifrån hur du kan göra det lite bättre för både gäster och medarbetare. 

Vi ser gärna att du har ledarerfarenheter och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi ser också att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvalitén på gästupplevelsen genom att coacha dina medarbetare mot gemensamma mål. 

Du har minst tre års erfarenhet i reception som arbetsledare, gärna från femstjärniga hotell, kryssningsfartyg eller liknande.

Erfarenhet från att arbeta med och i flera olika system är viktigt. Likaså att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande. Erfarenhet från vårt bokningssystem Opera är ett plus och stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

 

Vad vi erbjuder

Du kommer att ingå i ett team som verkligen brinner för service, med målet om att dagligen överträffa gästernas förväntningar. Du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka vår produktutveckling och har även goda utvecklingsmöjligheter inom avdelningen.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad om 100%.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 13 augusti.

 

Frågor om tjänsten

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)