Inaktiv platsannons

MTG System Owner i Stockholm

Vi söker en System Owner till MTG Tech som kommer att ansvara för interna system inom MTG, främst kopplat mot finansiella system.

40 timmar per vecka

Om tjänsten

Vad rollen innebär

Som System Owner kommer du bland annat att ansvara för Cognos Controller, Planning Analytics och andra system kopplade till finans. För att du ska få de bästa tänkbara förutsättningarna kommer vi att erbjuda dig utbildning av Controller och Planning Analytics. Du kommer att arbeta nära verksamheten och ha mycket kontakt med personer i organisationen som använder systemen. Framför allt nära de personer som är superusers för de system som du äger. Arbetet är primärt fokuserat mot Sverige, men i viss utsträckning även i Skandinavien då vissa system används i flera länder. Tjänsten innebär att du har det övergripande ansvaret för de system du äger inklusive utveckling, drift och support. Vi ser även att du ansvarar för och håller den löpande kontakten med trejdepartsleverantörer för att optimera systemen för de behov vi internt har och framöver ser behov av. I den här rollen ser vi även att du aktivt kommer att stötta och/eller leda andra tekniska projekt inom MTG.

Som System Owner kliver du dessutom rakt in i hetluften i ett program (”Finance NXT”) som syftar till att etablera en ny ekonomimodell, nytt arbetssätt och ett nytt systemstöd inom områdena redovisning, rapportering samt budget och planering. Du förväntas ta en aktiv roll i projektet och säkerställa den långsiktiga förvaltningen.

Vad vi erbjuder dig

Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som mediabranschen befinner sig inom just nu är spännande. MTG Tech är ett resultat av vårt förändringsarbete vi genomför vilket har lett till att vi behöver satsa på bland annat System Owners inom olika områden. Den här rekryteringen är ett av de första stegen i den förändring vi just nu driver inom MTG Tech. Vi ser fram emot att sätta igång att forma ett nytt team som aktivt arbetar med förvaltning och utveckling och kan stötta varandra i sitt arbete. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med de flesta bolag inom MTG-koncernen som vi samarbetar med. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad vi söker

För oss är det viktigt att relationen känns bra och att vi kommer att kunna ha roligt tillsammans på jobbet. Utöver personkemin är det dessa kunskapskrav vi har för tjänsten:

  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av IT-system och drift
  • Måste ha förståelse och intresse för finansiella frågor
  • Grundläggande SQL-kunskap
  • Erfarenhet av att underhålla och exekvera uppsatt roadmap
  • Flytande i svenska och engelska obehindrat, både tal och skrift

Som en del av MTG:s digitala transformation utmanar ständigt status quo genom att driva projekt som gör att tittare kan uppleva innehållet på nya sätt och på nya plattformar. Med en bred kompetens som täcker allt från produktutveckling och innehållsdistribution till molnet och affärslösningar, är MTG Tech det centrala teknologi- och innovationsnavet för MTG:s fri-TV och betal-TV verksamheter.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, IT, Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | IT | Ekonomi / Juridik | Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)