Inaktiv platsannons

Ur&Penn söker HR-coordinator till vår huvudkontor i Upplands Väsby! Upplands-Väsby

OM... Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor, smycken och modeaccessoarer. Vår idé är att utmana en konservativ industri genom design och marknadsföring...

Om tjänsten

OM OSS

Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor, smycken och modeaccessoarer. Vår idé är att utmana en konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser. 

Nu söker vi dig som har vad som krävs för att bli vår nya HR-coordinator! Om du är en fokuserad lagspelare som vill utvecklas inom lön och HR så kan detta vara rollen för dig!

Som HR-coordinator på Ur&Penn har du en nyckelroll gällande företagets alla löne- och HR-underlag. Lönefunktionen är outsourcad men du är kontaktperson och ansvarig för löneberedningen samt att lönepartnern får korrekta underlag. Utöver detta blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter följande:

  • Superuser i tidrapporteringssystemet Quinyx
  • Första kontakt vid frågor gällande tidrapportering och lön
  • Administration kring lön, personalförmåner och olika former av intyg.
  • Granskning och arkivering av anställningstavtal
  • Statistik samt rapportering till olika myndigheter
  • Enklare support till våra butikschefer och avdelningschefer gällande personalärenden inom arbetsrätten, arbetsmiljö och rehabilitering.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare, med fördel inriktat på lön och HR-arbete. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom lön eller HR. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet som superuser av tidrapporteringssystemet Quinyx-neo. Det lägger vi stor vikt på.

Vidare är du en strukturerad, effektiv med ändå noggrann person som har lätt att ta initiativ. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar och service samt har hög integritet. Vi förutsätter samtidigt att du är en flexibel och ödmjuk person som gillar att arbeta i en föränderlig miljö. Du är väl förtrogen med grundläggande arbetsrätt och kollektivavtal inom detaljhandelsavtalet.

Vad kan Ur & Penn erbjuda dig?

Som HR-coordinator på Ur&Penn får du anställning i ett familjeägt bolag med placering på huvudkontoret i Upplands Väsby. Du får chansen att arbeta brett med HR i ett företag vars företagskultur präglas av stort engagemang, öppenhet och höga ambitioner.

Urval sker löpande så vi ber dig vara snabb in med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Anställningen avser heltid, 40 timmar per vecka. Sista ansökningsdag är 2021-09-26

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson för denna rekrytering är HR-chef Naheed som nås på 08-506 664 62.

Vi ses på Ur&Penn!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Detaljhandel | Deltidsjobb