Inaktiv platsannons

Passet söker nya medarbetare till vintersäsongen i Vemdalen

Om tjänsten

Vill du spendera vintern i härliga Vemdalen med mycket skidåkning, grymma kollegor och jobba på en rolig arbetsplats? Jobba med oss i Vemdalen vintern 2023/24.

Vi söker dig som vill jobba vintersäsong i Vemdalen med ett härligt gäng kollegor. Du ska gilla att jobba i högt tempo, alltid ha gästen i fokus och komma till jobbet med ett leende. Nu söker vi dig som vill vara en del av ett kreativt och framåtdrivande team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och ett brinnande intresse för att leverera grym mat & service.

Passet är namnet på restaurangen som ligger med Ski In/Ski out läge mitt i Vemdalen. På Passet serveras lunch och Passets café är öppet hela dagen, här är det även afterski på eftermiddagen. I samma lokaler öppnar kvällstid Restaurang Stivale där det serveras italiensk mat & vedugnsbakad pizza.

Vår vision är att Passet ska bli den naturliga mötesplatsen. Hos oss skall man träffas för att må bra, där familjen eller kompisgänget samlas upp innan de tar sikte på nästa backe. Vi vill att gästen skall njuta av sitt besök i Vemdalen och framför allt hos oss på Passet.

Besök gärna vår hemsida eller sociala medier för mer information om oss.

Anställningen gäller från mitten av december till slutet av april.

Vi tillhandahåller all vår personal med boende.

Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Ebba Magnet
Restaurangchef


Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

14-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb