Inaktiv platsannons

Taktisk produktionsoptimerare e-handel i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Vill du planera och utveckla E-handelsproduktionen på Sveriges modernaste logistikcenter? 

I Bålsta nordväst om Stockholm bygger Dagab just nu upp ett supermodernt och högautomatiserat logistikcenter som kommer förse stora delar av Sveriges befolkning med livsmedel. Vår ambition är att skapa ett logistikcenter i absolut världsklass, och vi har nu en unik möjlighet att skapa och utforma kulturen, processerna, verktygen och laget som ska ta oss dit. Nu söker vi en driven talang med uppdrag att planera och utveckla produktionen av E-handel till våra hemleverans- och click&collect-kunder. 

Det här erbjuder vi

En helt unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där alla är viktiga. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat. Hos oss erbjuds du en roll med stora möjligheter till utveckling över långt tid – såväl inom Logistikcenter Bålsta och Dagab, som inom hela Axfood-gruppen. Det här är en möjlighet att accelerera din personliga utveckling! 

Det här får du göra

Som taktisk produktionsoptimerare med fokus E-handel ansvarar du över att utforma och ständigt vidareutveckla våra taktiska produktionsplaner. Genom skarpa analyser av volymer, prognoser och produktivitet - samt med hänsyn till leveransscheman och automationens förutsättningar – utformar du kostnadseffektiva och robusta planer över bemanning, drifttider och produktionsvolymer. Du jämför och utvärderar olika scenarier och diskuterar olika lösningar tillsammans med dina viktigaste gränssnitt (transportplanering, varuflödesstyrning/inköp, affärsområde e-handel). Tillsammans med dina kollegor inom taktisk produktionsoptimering ansvarar ni även för att utforma planer och lösningar inom bemanning och schemaläggning för hela lagerverksamheten med fokus på år/kvartal/månad. 

 

Den första tiden kommer präglas av projektbaserat arbete med att bygga upp och skapa våra planer och arbetssätt för taktisk planering. I samband med Go-Live kommer arbetet skifta till mer planering, uppföljning och analys av verksamheten. Vidare medverkar du i att driva utveckling genom att ständigt utmana verksamhetens nuläge och leda olika förbättringsprojekt. Du är spindeln i nätet med många interna och externa kontaktytor och trivs med att ha stor påverkan på vårt resultat där framsteg och förbättringar sätter tydliga avtryck i våra nyckeltal.  
 

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen ser vi att du är civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot logistik och/eller produktion samt har relevant arbetslivserfarenhet – gärna inom e-handelslogistik. Du har lätt för att lära dig och en naturlig fallenhet för att hantera och analysera stora informationsmängder vilket du sedan omsätter i konkreta slutsatser och verksamhetsförbättringar. Du behöver kunna presentera dina analyser och slutsatser både muntligt och skriftligt på ett tydligt och anpassat sätt. Erfarenheter inom produktionsplanering och personalplanering är meriterande men inte ett krav. 

 

Vi tror att du är en analytisk och självgående person som är driven, nyfiken och strukturerad. Du är målfokuserad och har en god förmåga att leverera resultat – både på egen hand och tillsammans med andra. Vidare har du ett stort intresse av e-handelslogistik och dynamiken som finns i den affären. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Anställningen inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten är placerad i Bålsta, Håbo kommun. 

 

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb