Inaktiv platsannons

Butikssäljare till ny butik (extrajobb) i Malmö

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB söker drivna butikssäljare till vår nya Trademax-butik i Kållered som öppnar i november.

Är du målinriktad, ambitiös och älskar att möta kunden genom aktiv försäljning? Vi söker säljare med ett stort driv och resultatfokus som gillar att prata med människor och erbjuder service i världsklass.tr

Om tjänsten

Som butikssäljare på Trademax kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butik. Du ansvarar för kundupplevelsen genom ditt bemötande och säkerställer att butiken upplevs som välordnad och attraktiv.

För att passa i tjänsten krävs det att du är

  • Resultatdriven - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat. Du är driven och prestigelös i din försäljning och kämpar för att ständigt förbättras.
  • Relationsinriktad - du har ett genuint intresse av kundmötet och förstår värdet av att leverera högklassig service till alla besökare.
  • Teamplayer - du är en god kollega och samarbetar med ditt team för att nå era gemensamma mål.

Vi söker dig som har

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Fyllt 18 år
  • Erfarenhet av försäljning. Meriterande om du har arbetat i en liknande roll som butikssäljare.

Vidare kan du kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Övrigt

Tjänsterna avser extrajobb vid behov med önskat tillträde 1/11 2021. 

Matchar du vår beskrivning och tycker att detta låter som en intressant tjänst för dig? Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag!

Om företaget

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment i BGH Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även ca 25 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

Publicerad den

03-11-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis