Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Kolonial Hemköp Örebro Lucullus

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vår butik i Örebro Lucullus söker vi nu en butiksmedarbetare som primärt kommer att arbeta på kolonialavdelningen. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du arbetar mestadels på avdelningen men även med annat i butiken vid behov och blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Tillsammans med dina kollegor ska ni se till att våra hyllor är välfyllda med ett noga utvalt sortiment och att det är rent och snyggt i butiken.

Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på minst 30 timmar i veckan, med start så snart som möjligt. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Bli en av oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen där du ska ha ett stort kundfokus. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Du ska ha erfarenhet av arbete i dagligvaruhandeln och meriterande är om du har kassavana samt tidigare har arbetat på en kolonialavdelning. I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb