Inaktiv platsannons

Biträdande arbetsledare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Biträdande arbetsledare

Sökes till Stockholm

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Till en av våra arbetschefsgrupper i Storstockholm söker vi nu en biträdande arbetsledare. Är du är i början på din karriär och söker utvecklingsmöjligheter inom anläggning? Då kan det här vara möjligheten du letat efter!

Om tjänsten
Som biträdande arbetsledare kommer du arbeta tillsammans med platschef och arbetsledare med att leda, planera, bereda och följa upp det dagliga produktionsarbetet. Tanken är att du medverkar i en produktionsledande roll tillsammans med våra duktiga medarbetare för att bygga på kunskapen om vår verksamhet och våra rutiner. 

Vem är du?
Vi tror att du är i början av din karriär och har gått någon eftergymnasial utbildning, till exempel på Nackademin eller har en annan bakgrund som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du är en driven och motiverad person samt har en förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda. Vidare är du nyfiken och har en vilja att lära dig hur vår produktion fungerar. Du är struktuerad i ditt arbetssätt och B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten du välkommen att kontakta Tobias Munoz, HR partner - tobias.munoz@peab.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-11-30

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)