Tågstädning Hultsfred, Vimmerby samt Västervik

Om tjänsten

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Hultsfred, Vimmerby samt Västervik. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?
Vill du vara med från grunden och starta en ny verksamhet? Perfekt - vi behöver nämligen drivna medarbetare som vill vara med på vårt nya uppdrag att städa Krösatåg som startas i mitten av december.

Vi söker dig som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare utför man städning av tåg samt angränsande servicearbeten. Utgångspunkten kommer att vara Hultsfred men det skall också städas tåg i Vimmerby och Västervik. Arbetet utförs på alla tre orterna, vilket innebär en biltur fram och tillbaka Hultsfred-Vimmerby-Västervik vid samma arbetstillfälle. Körkort(manuellt) är därför ett krav då du kommer att förlytta dig med depåbil i tjänsten. Tiderna innefattar arbete i skift på kväll, natt samt helg då verksamheten kommer att bedrivas måndag till söndag, dygnet runt, året runt. 

Tjänsterna vi erbjuder gäller i första hand tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på ca 50%. Men vi söker även dig som vill arbeta extra i form av visstidsanställning vid vakanser och arbetstoppar.
Ange gärna i ansökan vilken av anställningarna som du söker.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsterna innefattar ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:

  • Ha genomgått grund- och gymnasieskola
  • Ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Vara noggrann och punktlig
  • Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
  • Ha körkort 

Det är extra plus om du:

  • Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Publicerad den

10-11-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Hultsfred
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hultsfred | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen