Inaktiv platsannons

Category Purchasing Manager CAPEX/OPEX Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Landskrona

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Category Purchasing Manager CAPEX/OPEX

Vill du påverka Pågens framtid?
Pågen bakar för framtida generationer och satsar nu för framtiden med ett nytt bageri i Landskrona som blir det största och modernaste i Europa. Som Category Purchasing Manager Capex/Opex ansvarar du för att samordna, organisera och sätta bra strukturer för inköp och investeringar i det nya bageriet.**

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär att ansvara för att definiera, kommunicera och säkerställa implementering av inköpsstrategin inom bageri- och teknikprojekt genom att sourca, utvärdera och förhandla och upprätta avtal med leverantörer samt följa upp och utveckla relationer. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för inköp av teknikrelaterade produkter, processteknisk utrustning och tjänster för våra bagerier och definiera inköpsstrategi
  • I nära samarbete med projekt- och teknikorganisationer i våra bagerier leda inköpsarbetet och ansvara för upphandling, leverantörsutvärdering och avtal
  • Utveckla leverantörsbasen samt leverantörsrelationer, förhandlingar och kontrakt
  • Genom leverantörsbasen driva innovation och produktutveckling samt bidra till Pågens hållbarhetsmål
  • Eftersom vi är på en fantastisk tillväxtresa så ska du vara bekväm med att anpassa inköpsprocessen utifrån situation och risk samt vara högst involverad i att definiera din roll.

Resor förekommer i tjänsten och man förväntas vara 1-2 dagar i Göteborg per månad. Likaså förekommer besök hos leverantörer i Europa utifrån projektens behov.

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi och minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete inom teknik eller industri.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv och utåtriktad med drivkraft att ta egna initiativ, driva förändring och få saker att hända samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Dessutom är du flexibel och en naturlig nätverkare som kan skapa goda relationer både internt och externt. Du har en god kommunikativ förmåga och är trygg i dig själv och ditt hantverk samt en förmåga att förklara, vinna förtroende och få människor med dig. Du trivs i en organisation med ett högt tempo och kan hålla huvudet kallt under press samt få saker att hända.

Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek – och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna. Hos oss har du möjlighet att kunna ta stort ansvar, påverka och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Landskrona
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej