Inaktiv platsannons

Drifttekniker i Göteborg

Om tjänsten

Drifttekniker

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Var med och utveckla Svenska Mässan Gothia Towers till Europas mest attraktiva mötesplats! Vi söker nu en driven Drifttekniker som ska följa och säkerställa drift och skötsel av våra tekniska anläggningar.

ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Drifttekniker är att aktivt arbeta med drift- och underhållsarbeten, planerad tillsyn och skötsel samt sträva efter att anläggningarna ska hålla god driftsäkerhet.

Vidare arbetar du med driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler- och övervakningssystem alternativt konventionell utrustning. I tjänsten kan även komma ingå att vara ansvarig för vissa fastighetssystem. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utföra planerad tillsyn och skötsel enligt plan och gällande gränsdragningslista, felmottagning och felanalys samt tillse att rapportering av alla ärenden i förvaltningssystem JETAS eller motsvarande sker rutinmässigt
  • Utföra driftkontroller av specifika systemdelar och funktioner
  • Delta i löpande arbete med energioptimering
  • Ansvara för kvalitet gällande felavhjälpande underhåll tillsammans med övriga inom teknisk förvaltning
  • Delta i planering och genomförande av underhållsåtgärder
  • Samordnar och arbetsleder entreprenörer
  • Identifiera och föreslå energibesparande åtgärder
  • Tillsyn och skötsel av bassänger med tillhörande SPA-teknik
  • Säkerhets- och brandlarmsystem, lås och passagesystem
  • Kommunikation med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor

Du kommer att ingå i gruppen Drifttekniker, som har drift-och underhållsansvar för anläggningens fastighetssystem.

DIN BAKGRUND
Du har eftergymnasial utbildning inom energiteknik eller fastighetsdrift, alternativt har du arbetslivserfarenhet som vi anser vara likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskaper inom områden som värmesystem, ventilation och/eller styr- och reglerteknik samt bassängskötsel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viktigt är att du gillar utmaningar och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. För att passa i rollen har du en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta med andra. Vidare är du engagerad och initiativrik och har förmåga att skapa goda relationer, både inom organisationen som med kunder. Du trivs som problemlösare och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare ser du dig själv som ordningsam och strukturerad.

Vi ser även att du har giltigt B-körkort. Du har god svenska i tal och skrift samt goda grundkunskaper i engelska. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av IT-baserade underhållssystem.

VAD VI ERBJUDER
Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i en koncern med stora expansionsplaner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde efter överenskommelse.

VILL DU BLI EN AV OSS?
Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)