Inaktiv platsannons

Infrastrukturspecialist i Stockholm

... Som Infrastrukturspecialist arbetar du med de frågor som berör MTR:s koppling till infrastrukturen, där vårt mål är en säker och väl fungerande infrastruktur. Du...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som Infrastrukturspecialist arbetar du med de frågor som berör MTR:s koppling till infrastrukturen, där vårt mål är en säker och väl fungerande infrastruktur. Du samverkar främst med Trafikverket och Trafikförvaltningen i Region Stockholm, samt deras entreprenörer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du bidrar med analyser och arbetar fram konkreta förbättringsförslag som kan genomföras i samverkan med våra huvudmän.
Du arbetar med projekt inom hela trafikområdet med fokus på infrastrukturfrågor, som expert eller projektledare.
Du bidrar du aktivt till en god samverkan med såväl kollegor inom MTR som med beställare, myndigheter och samverkanspartners. En viktig del i MTR:s framgångar är en god samverkan med berörda parter.
Du ansvarar för både den dagliga uppföljningen av infrastrukturleveransen samt den långsiktiga dialogen avseende det operativa, taktiska och strategiska arbetet med infrastrukturen.
Därutöver ansvarar du för planering, igångsättande och uppföljning av aktiviteter kring till exempel vinterberedskap och halt spår-säsong.

Du tillhör avdelningen Sustainability and Operational Excellence och du har ett nära samarbete med infrastrukturchefen, våra verksamheters ledningsgrupper samt projektorganisationer.
Tjänsten är placerad på MTR:s huvudkontor i DN-skrapan på Kungsholmen.

Kvalifikationer

Teknisk utbildning -
Högskole- eller universitetsnivå

Arbetslivserfarenhet -
Flerårig erfarenhet från arbete med infrastrukturfrågor, allra helst inom spårburen trafik.

Erfarenhet av konsultarbete -
Meriterande om du har erfarenhet av konsultarbete, upphandlad trafik eller samarbete med olika trafikföretag.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga reseerbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan via vår hemsida genom att svara på några frågor och bifoga ditt CV. Vi önskar inget personligt brev och har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervju sker löpande. För att tillämpa objektivitet i rekryteringens urvalssteg så använder vi oss av urvalstester. Vid anställning så tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Myhrman, VMV Manager och HR Business Partner, via linda.myhrman@mtr.se

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Nordic är koncernbolaget för MTR Nordic Group som inkluderar MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Tech, MTRX och MTR Facility Management. Inom koncernbolaget samlas koncernens gemensamma stöd- och ledningsfunktioner som tex. lön, IT, finans, verksamhetsutveckling, HR och Kommunikation.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-03-01

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-14
Referensnummer: C69344

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Linda Myhrman

    Telefon:
    Mail:

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)