Inaktiv platsannons

Housekeeping Manager till Gothia Towers i Göteborg

Om tjänsten

Housekeeping Manager till Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Vi söker en Housekeeping Manager 

Trivs du i rollen som ledare med att coacha och motivera ditt team? Brinner du för kvalitet och service? Gillar du bredden i att både arbeta operativt, med planering på kortare och längre sikt samt att sätta upp och följa nyckeltal? Då kommer du gilla den här rollen!

Beskrivning av rollen
Som en av tre Housekeeping Managers driver du vårt rumsstäd inom våra två hotellkoncept, Gothia Towers och Upper House.   

Att vi erbjuder våra gäster rena, fräscha rum och överträffar gästens förväntan gällande kvalitet och bemötande är ett av dina viktigaste uppdrag. När gäster väljer att återkomma till Gothia Towers och Upper House för den grymma helhetsupplevelsen där ett välstädat rum är en viktig ingrediens, då har du lyckats!   

Du har personalansvar för ca 25 medarbetare och i ditt team ingår även Supervisor och Shiftleaders. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda det dagliga operativa arbetet inom avdelningen. Ge våra medarbetare rätt förutsättningar för att ha en bra dag på jobbet. 
  • Systematiskt arbeta med städkvalitet och uppföljning av gästnöjdhet.
  • Förbättra och utveckla nya arbetsrutiner för teamet.
  • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare.
  • Optimera schemaläggning tillsammans med vår Staffing-avdelning.
  • Löpande arbeta med våra ekonomiska nyckeltal såsom estimat för timmar och omkostnader.
  • Vara delaktig i rumsrenoveringar och projekt.

Du har ett nära samarbete med flera avdelningar såsom Reception, Supply och Inköp.

Du rapporterar till Director of Hotel & Spa och ingår i ledningsgruppen för Hotel & Spa.

Vem vi söker
Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av en serviceroll i ledande position, ledarskap och personalansvar inom större hotell eller restaurangverksamhet. Du har en utbildning inom Hospitality Management eller motsvarande. Exempel på framgångsrika projekt och aktiviteter som lett till ökad trivsel för gäst och besökare är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats på ett av Europas största hotell och mötesplatser. Vi tror att du är en driven, strukturerad och prestigelös person, som har ett högt engagemang och som brinner för service. Du står för handlingskraft och är en positiv kraft att räkna med. Du gillar att se medarbetare växa och utvecklas. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är  3 mars. Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Frågor om tjänsten
Lisette Norberg, Director of Hotel & Spa, lisette.norberg@gothiatowers.com 

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommet
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10
Publicerat 2022-01-14
Sista ansökningsdag 2022-03-03
Dela länkar

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)