Inaktiv platsannons

Farmaceut Apotek Hjärtat SkultunaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Emma Källvik berättar:

 

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Skultuna. Bara ett par mil utanför Västerås ligger det mysiga brukssamhället Skultuna. I samma hus som apoteket finns Vårdcentral, BVC, tandläkare samt sjukgymnast. I närområdet hittar du bl.a en ICA butik och ett par lunchrestauranger.

 

Vårt apotek är ganska litet men mycket uppskattat. Kunderna är till stor del stamkunder, många lite äldre, så du kommer snart bli ett känt ansikte. På det här apoteket arbetar du ensam och stänger för lunch.
Vi har öppet måndag – torsdag 8:30-17 och fredagar 10-17 med lunchstängt 12:30-13:30.

 

För mig som chef, är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du är trygg i rollen som farmaceut. Vi har alltid kunden i fokus och ger service i världsklass. Vilket ibland blir en utmaning som kräver både kunskap och kreativitet då apotekets storlek innebär begränsningar i vad vi kan lagerhålla. Här får du möjligheten ta ansvar och att utvecklas då ensamarbete innebär att du behöver utföra alla dagens arbetssysslor så som varuplock, receptexpedition och egenvårdsrådgivning. Indragningar, hållbarhet och inventering är andra uppgifter du behöver kunna hantera på korrekt sätt. Om du brinner lite extra för kvalitetsarbete finns goda möjligheter att bli LMA.

 

Din anställning kommer vara i Skultuna men ca 2-3 dagar per vecka kommer du arbeta på annat apotek då vi är ett par farmaceuter som hjälps åt att bemanna Skultuna. Utlånet till annat apotek ger möjlighet till utbyte av erfarenheter och diskussioner med dina kollegor. Samt att man ofta lär sig väldigt mycket av att arbeta på annat apotek. Det är därför viktigt att du är flexibel och villig att besöka andra Apotek Hjärtat.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skultuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skultuna | Heltidsjobb (förstajobb)