Inaktiv platsannons

Farmaceut till Ica Maxi UniversitetetVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Örebro

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Ismail Ilhan berättar:

Välkommen till vårt växande apotek på Hjärtat Ica Maxi Universititetet i Örebro. Vårt nyrenoverade och växande apotek som har öppet varje dag 8-22 behöver förstärkas med en farmaceut.

Nu söker vi dig farmaceut som kan bli en del av vårt team. Du kommer att bli en del av en glad, flexibel och kompetent team som bjuder på mycket skratt, stöd till varandra och en trivsam arbetsmiljö som ger ett gott resultat på sista raden. 

Våra kunder är de samma som Ica kunder, vilket bjuder på omväxlande kundmöten där du möter oilka åldersgrupper och kategorier. Med våra generösa öppettider, finns vi för våra kunder när det behövs. Detta ger dig också möjlighet till omväxlande arbetstider.

För mig som chef, är det viktigt att du älskar ditt jobb och har en positiv attityd mot såväl kunder som kollegor. Du är flexibel och ansvarstagande och ser var din insats behövs bäst. Vi hjälper varandra och ser till att arbetsuppgifterna blir gjorda och tar hand om våra kunder på bästa sätt. Erfarenhet är meriterande!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Heltidsjobb (förstajobb)