Inaktiv platsannons

Driven farmaceut med möjlighet till att bli biträdande apotekschef i Haninge

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Fatma Miled berättar:   Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Haninge...       För mig som chef, är det viktigt att kunderna känner sig välkomnade och blir väl omhändertagna på vårt...

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Fatma Miled berättar:

 

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Haninge Centrum

 

 

 

För mig som chef, är det viktigt att kunderna känner sig välkomnade och blir väl omhändertagna på vårt apotek. Det är viktigt att du är målinriktad, engagerad, brinner för kundmöten och har stor passion för försäljning och kundservice. Vår arbetsplats är lärorik och meriterande med varierande arbetsuppgifter där vi jobbar i ett team för att erbjuda kunden ett minnesvärt kundmöte.

 

Apoteket är nyrenoverat och ligger mycket bra placerat i Haninge Centrum med nära anslutning till pendeltågsstation. Dina blivande kollegor är mycket erfarna och väldigt positiva och kommer att välkomna Dig med ett stort hjärta. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp som har väldigt roligt ihop. Jag som chef värdesätter att man alltid har kunden i fokus, tar egna initiativ och är en lagspelare som gillar att bolla idéer för att driva verksamheten framåt. I min chefsroll är jag stöttande och finns där för att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll så att du kan uppnå din fulla potential.

 

Våra öppettider är vardagar 9:00-19:00, lördag 10:00-18:00 samt söndag 11:00-17:00.

 

Våra kunder är personligt bundna till apoteket, vi har alltifrån stamkunder till barnfamiljer till pensionärer. Vi är ett apotek med många receptkunder så du kommer att lära dig något nytt varje dag och kunna använda din kompetens i receptprocessen och även ett apotek som ökar i egenvårdförsäljning.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut med möjlighet till att bli biträdande apotekschef. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

 

Såhär jobbar en biträdande Apotekschef på Hjärtat!

I rollen som biträdande apotekschef är du ett viktigt stöd både till ordinarie chef och dina kollegor på apoteket. Du ser till att det finns ytterligare någon som kan ta ansvar för bemanningsfrågor, brådskande kvalitets- eller säkerhetsärenden, och i klurigare kundsituationer – vilket är viktigt eftersom det här är ett apotek med generöst öppethållande och därför inte alltid har en apotekschef i tjänst. Det här är en bra möjlighet att testa på ett större ansvar, och ett bra första steg om du funderar på att bli apotekschef.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtat-kollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !  

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

06-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Heltidsjobb (förstajobb)