Inaktiv platsannons

Nytt år, nya möjligheter! Vi växer inom nätverk, säkerhet, datacenter och cloud i Göteborg, Borås, Halmstad

Om tjänsten

Våra kunder sätter spelplanen för hur vi på bästa sätt kan driva deras utveckling och digitalisering. Vi på Atea har med våra tjänster, kompetens och partnerskap förmågan att möta varje kund där de befinner sig. Vårt mål är att skapa rätt förutsättningar och säkerställa forsatt utveckling inom nätverk, säkerhet, datacenter och cloud. Här gör vi skillnad för våra kunder genom att förverkliga verksamhetsnytta med rätt leverans. Inom Atea kallar vi affärsområdet Hybrid Platforms och just nu känner vi en stor efterfrågan på vår kompetens.

Vi behöver bli fler kompetenta medarbetare inom vårt område och vill gärna skapa kontakt med dig för att diskutera på vilket sätt just du vill vara med på resan. 

Möt några av våra chefer inom Hybrid Platforms i region väst och låt dig inspireras av deras bild av området som de brinner för mest av allt inom Atea!
 

- Med digitaliseringens framfart förändras vårt arbetssätt och våra leveransmodeller. För att fortsatt hjälpa våra kunder att vara framgångsrika och effektiva i sin it-leverans erbjuder vi på Hybrid Platforms smarta, mjukvarudefinierade nätverk och skalbara, automatiserade datacenter och lagringslösningar både i kundens egna datacenter, hybridmiljöer och publika molnmiljöer. ​Efterfrågan på kompetens inom dessa områden är större än vad vi har möjlighet att tillgodose för våra kunder och vi behöver därför förstärka vår organisation med olika säljroller, arkitektroller och konsultroller, säger Pontus Bringefält, Affärsområdeschef Hybrid Platforms på Atea i Region Väst.

 

Martin Moberg, Försäljningschef Hybrid Platforms, fortsätter;

- Är du en person som drivs av att kritiskt granska ny teknik och omsätta det i tydliga erbjudanden. Vill du hjälpa våra kunder att skapa verksamhetsnytta genom förändring och förflyttning och samtidigt arbeta med de ledande tillverkarna inom området med den senaste tekniken i stora och utmanande affärer – då är rollen som säljande lösningsarkitekt något som bör passa dig! Du kommer ingå i ett team där vi tillsammans stöttar varandra och delar erfarenheter för att leverera de bästa lösningarna för våra kunder.

 

Lars Levin, Konsultchef, nätverk och säkerhet Hybrid Platforms, har ett enormt behov av konsulter med varierande kompetens på olika nivåer;

- Hos oss har du förmånen att få vara med och utveckla regionens intressantaste nätverk för flera av regionens största företag och organisationer. Våra kunder står inför en spännande teknikutveckling med behov av smarta nät som klarar framtidens krav på säkerhet och segmentering. Vi ligger långt fram i vår tekniska kompetens och arbetar kontinuerligt med att vara uppdaterade på de senaste teknikerna. Är du en driven person och lockas av utveckling, både inom teknik och affärsmannaskap – då skall du jobba som konsult på Atea!


Anders Wåhlin, Konsultchef, datacenter Hybrid Platforms, har också stort behov av att rekrytera in fler specialister inom sitt område;

- Vi arbetar med allt inom traditionell infrastuktur men också med framtidens lösningar inom exempelvis server, lagring, backup, cloud, automation och containerteknologi. Vi satsar hårt  på kompetensutveckling så att vi hela tiden ligger i framkant. I konsultrollen ansvarar du för att hjälpa kunder med deras IT-utmaningar. Det kan vara allt från installation, rådgivning och design till mer avancerad felsökning och hälsokontroller.

 

Välkommen med ditt intresse!

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi är nyfikna på att höra mer om ditt intresse för området och på vilket sätt du vill vara med på resan. Ring, maila, säg hej på LinkedIn eller sök in via ansökknappen. Kanske är vi helt rätt för varandra i nuläget eller så bygger vi helt enkelt en relation för framtiden. 

Pontus Bringefält, 073 367 10 33 eller pontus.bringefalt@atea.se

Martin Moberg, 070 279 66 61 eller martin.moberg@atea.se

Lars Levin, 070 637 40 60 eller lars.levin@atea.se

Anders Wåhlin, 072 574 64 27 eller anders.wahlin@atea.se

 

 

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg, Borås, Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)