Inaktiv platsannons

Systemutvecklare till Sundsvall

Om tjänsten

Som den ledande IT-leverantören i norden har Atea en unik position på den svenska marknaden. Förutom en bra relation och tätt samarbete med de största strategiska partnerna som Microsoft, Apple, IBM och Red Hat har Atea avtal och relationer med mer eller mindre de flesta offentliga förvaltningar och större varumärken. 

Under nio år har vi byggt upp en nationell systemutvecklings- och DevOpsenhet med leverans över hela Sverige. Nu är det dags att utöka vårt team av systemutvecklare i Sundsvall med flertalet olika kompetenser och roller. 

Vill du vara med på resan att bygga ett tätt sammansvetsat team som ingår i en nationell enhet?
Vi söker dig som vill jobba som konsult med fokus på att leverera behovsanpassade lösningar med hög kvalité till våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje. 

 

Din roll i laget? 

Trivs du bra med kundkontakt, att testa nya tekniker och ett varierande arbete? Då tror vi att du passar i konsultrollen hos oss på Atea Systemutveckling. Du kommer att arbeta självständigt eller i agila team för att utveckla system och applikationer utifrån våra kunders behov. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult. 


Vad vi letar efter  

Just nu letar vi efter fullstack utvecklare med fokus inom .NET-utveckling med placeringsort Sundsvall. 
Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult. Du är prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte räds att dela med dig av dina egna åsikter. 


Vilka förkunskaper förväntar vi oss

  • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. 
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare. 
  • Inom våra uppdrag använder vi oss av C# och .NET-Core med Azure eller AWS som molnbaserad infrastruktur. Har du dessutom erfarenhet av javascript-ramverk så som React.js eller plattformsöverskridande utveckling med Flutter är det ett plus i kanten. 
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med hög kvalité. Har du erfarenhet av koncepten DevOps, TDD, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade. 

  

Vill du bygga framtidens IT med oss?  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via  alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea Systemutveckling eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)