Inaktiv platsannons

Erfaren projektledare i Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn

Om tjänsten

Vill du vara med och driva digitaliseringen inom både privat och offentlig sektor? Trivs du i rollen som projektledare? Då är det här tjänsten för dig! Atea i Kalmar/Karlskrona söker just nu dig som vill jobba som projektledare med en blandning av it-infrastruktur- och verksamhetsprojekt. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Kalmar/Karlskrona som utgörs av drygt 20 engagerade medarbetare inom olika expertområden. I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du som projektledare kommer ha en nyckelroll. Till ditt stöd har du andra medarbetare från teamet, men även övriga hjälpsamma kollegor. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. 

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta både i Atea-ledda leveransprojekt och som konsult ute hos våra kunder. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it som verksamhet. Det kan exempelvis vara processutveckling, workshopledning, migreringsprojekt eller införandeprojekt. En del av rollen som projektledare på Atea kommer vara att utveckla våra kunder tillsammans med trevliga kollegor. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som projektledare ser vi att du är en person som arbetar bra med andra. Du är lyhörd och lyssnar in både kollegor och kunder samtidigt som du kommunicerar tydligt och löser problem som dyker upp på ett konstruktivt sätt. Du är duktig på att planera ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. I ditt ledarskap sätter du upp och följer upp deadlines. I din roll leder, motiverar och delegerar du aktiviteter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är duktig på att skapa team som arbetar bra tillsammans.  

För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande:
•    Teknisk bakgrund inom it
•    Mångårig erfarenhet av it-branschen samt som projektledare
•    Har vana att arbeta både med it-avdelningar samt kärnverksamheter
•    Goda kunskaper i att arbeta enligt en projektmodell som PPS, PRINCE2 eller motsvarande
•    Ha övergripande kunskap om hårdvara och mjukvara, infrastruktur, kommunikation
•    Har ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
•    Har insikt och förståelse för kundens behov

Meriterande är om du har erfarenhet av:
•    Agil projektledning
•    Förändringsledning
•    Erfarenhet av verksamhetsutveckling och processkartläggning 
•    Kravhantering/-analys
•    Att arbeta som konsult och/eller hantera kundrelationer

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via therese.hultgren@atea.se alternativt telefonnummer 0480 – 36 43 52 eller Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se eller 0455 - 31 40 57. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)