Inaktiv platsannons

Integrationsprojektledare inom e-handel i Stockholm

Om tjänsten

Trivs du med att vara spindeln i nätet och gillar en variationsrikt vardag? Tycker du om att jobba med människor likväl som digitalisering? Just nu söker vi på Atea Kista dig som vill jobba som projektledare med fokus på integrationer inom e-handel. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

E-handelsteamet inom Atea består av en härlig mix av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för digitalisering, älskar att ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Din roll i laget är att projektleda våra kundintegrationer inom vår e-handel. Du kommer att vara länken mellan vår säljorganisation, kunder och it samt ingå i ett nära samarbete med våra kollegor i de nordiska länderna, där kunskapsdelning och samarbete är nyckeln till framgång.  Syftet med rollen är att optimera e-handelsprocessen genom att automatisera flöden samt säkerställa hög kvalité i dina projekt. Flertalet projekt leds parallellt, samt med korta ledtider. En kundintegration sker mellan våra kunders inköp- och ärendehanteringssystem och flertalet av Ateas interna system, däribland Ateas eShop. 

För att lyckas i din roll måste du uppnå en förståelse för kundernas system samt ett flertal av Ateas interna system som berörs vid integrationer. Du kommer även ha det övergripande ansvaret för tester och produktionssättning av integrationer. I rollen ingår att vara med på kundmöten för att bland annat presentera lösningar för att på bästa sätt hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och våra kunder. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

•    Projektleda Ateas kundintegrationer 
•    Leda samt delta i utvecklingsarbete eller projekt relevant för Atea e-handel 
•    Ansvara för dokumentering av genomförda projekt, kravspecifikation, planering och leverans av projekt 
•    Ha en nära dialog med verksamhet och it 
•    Analys av affärsnytta/kravställning 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Med din struktur, noggrannhet och engagemang driver du framgångsrikt ditt arbete framåt. Som person har du en utåtriktad personlighet där du enkelt skapar relationer och ger ett förtroendegivande intryck. För att nå uppsatta mål har du ett analytiskt förhållningssätt med förmåga till självständig problemlösning. Vidare har du förmågan att se till både verksamhetens behov och teknikens möjligheter. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.  
 
För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kunskaper: 
•    Du har minst tre års erfarenhet av it- eller affärsprojektledning 
•    Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska 

Meriterande kunskaper: 
•    Kunskaper inom HTML och XML
•    Vidare kunskap om it-infrastruktur samt affärs- och transaktionsflöden 
•    Erfarenhet av systemintegration  
•    Familjär med XML baserade standarder inom e-handel  
•    SSO (Singel Sign On) 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Rebane, intern projektledare, via kristian.rebane@atea.se eller 08 - 752 14 37. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)