Inaktiv platsannons

Systemutvecklare till nya team i Göteborg, Jönköping, Örebro

Om tjänsten

Som den ledande IT-leverantören i Norden har Atea en unik position på den svenska marknaden. Förutom en bra relation och tätt samarbete med de största strategiska partnerna som Microsoft, Apple, IBM och Red Hat har Atea avtal och relationer med mer eller mindre de flesta offentliga förvaltningar och större varumärken.  

Under nio år har vi byggt upp en nationell systemutvecklings- och DevOps-enhet med leverans över hela Sverige. Nu är det dags att utöka vår organisation med team av systemutvecklare i Jönköping, Göteborg och Örebro. Vi söker flertalet personer med olika kompetenser och roller.  

Vill du vara med på resan att bygga ett tätt sammansvetsat team som ingår i en nationell enhet? 
Vi söker dig som vill jobba som konsult med fokus på att leverera behovsanpassade lösningar med hög kvalité till våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.  

 

Din roll i laget 

Trivs du med att utveckla nya lösningar, ofta med nya teknologier och vill ha ett varierande arbete? Vågar du lufta dina kreativa idéer och kan kliva fram och visa vägen om det behövs?  Då tror vi att du passar i konsultrollen hos oss på Atea Systemutveckling.  

Du kommer att arbeta självständigt eller i agila team för att utveckla system och applikationer utifrån våra kunders behov. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult. Beroende på vem du är och var du befinner dig i karriären så kanske du tex. vill vidareutvecklas i systemutvecklarrollen, specialisera dig inom någon teknikdomän, vara med och skapa affärer, leda ett team, jobba med design och arkitektur eller ta chansen att synas och höras på den stora scen som Atea kan erbjuda. 

 

Vad vi letar efter 

Just nu letar vi efter utvecklare med bas inom .NET eller Java. Du är troligen, eller har ambitionen att bli en fullstackutvecklare eller specialiserad inom tex. någon integrationsteknologi/plattform. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult. Du är prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte räds att dela med dig av dina egna åsikter.  

 

Vilka förkunskaper förväntar vi oss?  

  • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller motsvarande dokumenterad erfarenhet.  

  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.  

  • Inom våra uppdrag använder vi oss av C# och .NET-Core eller Java med Azure eller AWS som molnbaserad infrastruktur. Har du dessutom erfarenhet av javascript-ramverk så som React.js eller plattformsöverskridande utveckling med Flutter är det ett plus i kanten.  

  • Någon integrationsplattform som tex. Boomi, Mule , BizTalk eller frends är också intressant men inget krav 

  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med hög kvalité. Har du erfarenhet av koncepten DevOps, TDD, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.  

 

 

Vill du bygga framtidens IT med oss?  

Har du frågor är du välkommen att kontakta Per Hindefalk, Atea Systemutveckling, via per.hindefalk@atea.se alternativt telefonnummer 070 584 51 18. Vi söker flera personer och hanterar ansökningar löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!  

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg, Jönköping, Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)