Inaktiv platsannons

Biträdande Butikschef Hemköp Tranås

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp tranås är en butik med stort kundfokus och stark teamkänsla. Tveka inte att ansöka redan idag !

 

Bli en av oss

Hemköp Tranås söker nu en biträdande butikschef som vill fortsätta driva och utveckla en framgångsrik verksamhet. Vi är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten och som biträdande butikschef kommer du att ansvara för helheten och skapa en inspirerande butiksupplevelse och en utvecklande arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt huvudansvar som biträdande butikschef blir att göra butiken till en inspirerande och trivsam arbetsplats där kunden står i centrum och där ni tillsammans skapar kundnytta och merförsäljning. En viktig del av ditt jobb blir att se till att din ledningsgrupp samverkar och utvecklas och att dina medarbetare trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som biträdande butikschef kommer du även att ha helhetsansvaret för butiken och för att affärsidén förverkligas. Med fokus på försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget ska du driva arbetet framåt.

 

Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete där du får möjligheten att påverka och vara med att forma butikens framtida utveckling. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med start i början på maj. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är primärt schemalagda till dagtid på vardagar, en kväll i veckan samt var fjärde helg men kan ändras vid behov.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Du behöver även ha goda ledaregenskaper med tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll. Vi ser med fördel att du har haft både personal- och budgetansvar tidigare och erfarenhet från dagligvaruhandeln är ett krav. Meriterande är om du har varit Butikschef tidigare. Givetvis ska du både känna till – och följa – rådande lagar och avtal. Du har god hand med människor, både medarbetare och kunder.

 

Vidare är du ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag. Att du är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samt att du har ett coachande och stöttande förhållningssätt. Vidare ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten. Butiken är scenen och varje detalj är en chans att göra skillnad. Vi söker dig som brinner för att arbeta med mat och människor och som vill att butiken ska vara en trivsam arbetsplats som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande.


Publicerad den

02-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
tranås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb