Inaktiv platsannons

Truckförare Gruvöns Bruk i Lund

Om tjänsten

Nu söker vi truckförare till utlastningen på Gruvöns bruk!

För att på ett säkert och stabilt sätt lasta ut det som produceras på Gruvöns bruk söker vi fler medarbetere till vår verksamhet.

Som truckförare ansvarar du för att ta emot färdigproducerat papper, lagerplacera, rangera med terminaltruck, planera och genomföra utlastning av papper, kartong och massa. Utifrån planerade lastuppdrag lasta på ett skadefritt och säkert sätt samt att utföra övriga förekommande arbetsuppgifter inom enhetens område. 

Tjänsterna är heltid med start enligt överenskommelse i intermittent 2-skift eller kontinuerligt 3-skift.

 

Du skall ha minst godkänd gymnasieutbildning. Körkort med behörighet B, samt truckkort med behörighet B1 är ett krav. Vi ser det som meriterande att du även har behörighet för terminaldragare. Vi ser gärna att du har god vana av truckkörning med hantering av pappersrullar. 

Du bör ha god datavana då det före kommer dator i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du har goda kunskaper i PaperLine Truckklient.

Arbetet ställer krav på att du är drivande, samarbetsvillig och har förmåga att ta egna beslut utifrån satta rutiner, regelverk och mål. För att trivas i tjänsten är du stresstålig, då tidspress och arbetsmängd kan variera från skift till skift. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och bidrar till att utveckla vårt säkerhetsarbete i gruppen. Du är en kollega som värnar en god arbetsmiljö och trivsel.

Du bör kunna kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vill du veta mer eller har frågor om tjänsterna kontakta Jörgen Hagström, Gruppchef Utlastning tfn 0555-41666 eller Johan Lund Gruppchef Lok tfn 0555-41772.

Urval kan ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej