Inaktiv platsannons

2 st Processingenjörer i Kalix

Tänk om du kunde gå till jobbet och lösa morgondagens hållbarhetsutmaningar? Här finns en spännande roll där du får möjlighet att bli en del av BillerudKorsnäs och tillsammans med oss utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi söker nu två Processingenjörer till vår Produktionsanläggning i Karlsborg, strax utanför Kalix i natursköna Norrbotten. Här tillhör du ett härligt team på avdelningen Processutveckling och rapporterar till Ola Nilsson, tf sektionschef Process. Lär känna en av våra Processingenjörer och få en glimt av hur vardagen hos oss kan se ut. ”För den som är ung ingenjör är det intressant då vi är ett stort företag med många vägar att gå”. Läs hela artikeln HÄR. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till dessa tjänster och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden och sökanden med olika bakgrund och erfarenhet till dessa tjänster. Oavsett om det är ett första arbete efter studier eller om du har längre erfarenhet har vi ett spännande och utvecklande arbete för dig. Som Processingenjör arbetar du på en avdelning som stödjer hela verksamheten med utveckling och ständiga förbättringar. Du kommer bland annat att:

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och lösa morgondagens hållbarhetsutmaningar? Här finns en spännande roll där du får möjlighet att bli en del av BillerudKorsnäs och tillsammans med oss utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Vi söker nu två Processingenjörer till vår Produktionsanläggning i Karlsborg, strax utanför Kalix i natursköna Norrbotten. Här tillhör du ett härligt team på avdelningen Processutveckling och rapporterar till Ola Nilsson, tf sektionschef Process.

Lär känna en av våra Processingenjörer och få en glimt av hur vardagen hos oss kan se ut. ”För den som är ung ingenjör är det intressant då vi är ett stort företag med många vägar att gå”. Läs hela artikeln .

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till dessa tjänster och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden och sökanden med olika bakgrund och erfarenhet till dessa tjänster. Oavsett om det är ett första arbete efter studier eller om du har längre erfarenhet har vi ett spännande och utvecklande arbete för dig.

Som Processingenjör arbetar du på en avdelning som stödjer hela verksamheten med utveckling och ständiga förbättringar. Du kommer bland annat att:

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Meriterande:

Till dessa tjänster lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har en stark drivkraft och kan driva och leda projekt framåt. Du har en stark problemlösningsförmåga och arbetar analytiskt, strukturerat och faktabaserat. Då du kommer att ha många kontaktytor tror vi att du är kommunikativ, öppen, inkluderande och har lätt för att knyta nya kontakter och samarbeta.

Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värdeord sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Varför oss?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakt Ola Nilsson, tf Sektionschef Processutveckling, tel. 0923-663 65.

För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Lundbäck, HR Business Partner, tel. 0923-662 05.

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej